Rottweiler angriber hundelufter og anden hund

Foto: Shutterstock

En aftentur med hunden gik helt galt.

En mand og hans hund blev tirsdag bidt af en rottweiler i Ølsted

En 63-årig mand fra Frederiksværk anmeldte klokken 19.38, at han omkring klokken 18.45 havde luftet sin hund i hundehaven ved Store Lynge Skov. I den forbindelse var en rottweiler ifølge anmeldelsen kommet løbende og havde ud af det blå bidt først mandens hund i ryggen, og derefter også manden i hånden, da han prøvede at skille de to hunde ad.

Hundens ejer kom derefter til stedet og tog sin hund, hvorefter han gik i ukendt retning uden at give sig til kende. Det er ikke i orden, derfor har politiet nu udsendt et signmalement på rottweilerens ejermand. 

Manden beskrives som:

  • Dansk af udseende
  • 60-65 år
  • 175-180 cm,
  • Kraftig af bygning
  • Hvid i huden og med kort gråt hår.
  • Iført arbejdstøj.
Læs også

Nu skal det være dyrere for disse danskere

Gik i flammer

Tirsdag aften gik det galt, da en skovbund ved Helsingør blev antændt af fyrværkeri. 

"Klokken 20.21 indløb der anmeldelse om, at fire personer befandt sig i skoven ved Horserød Statsfængsel, hvor de fyrede fyrværkeri af, formentlig i form af batterier, som medførte, at skovbunden på stedet blev antændt," skriver Nordsjællands Politi i døgnrapporten tirsdag. De fortsætter: 

"De fire personer løb herefter i retning af en parkeret bil, formentlig en Audi A5, og kørte fra stedet ad Esrumvej i vestlig retning. Patruljer kørte til området for at lede efter de fire personer, men det var ikke muligt at udfinde hverken dem eller bilen."

Brandvæsnet blev tilkaldt for at slukke branden, som havde spredt sig til en område på ca 10x15 meter, oplyser politiet. 

Læs også

Finder tre tilfælde af 'meget sjælden' sygdom i Danmark

 

 

 

Læs også