Royal kilde: Kong Charles 'har totalt udspillet Harry og Meghan'

Af: Ida Hansson

|

22/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kong Charles III vil angiveligt sende invitationer ud til Harry og Meghan til hans kroning på trods af påstandene mod kongefamilien, der blev fremsat i deres nye Netflix-dokumentarserie.

Lige nu læser andre også

En royal kommentator har hævdet, at den "storsindede" kong Charles III "helt har udspillet Harry og Meghan" med sit svar på deres omtalte Netflix-dokumentar.

Dokumentarserien, der sluttede den 15. december, dykkede ned i flere kongelige afsløringer, som angiveligt ikke er gået ubemærket forbi ​​Hans Majestæt og hans søn Prins William, rapporterer Daily Star.

Disse chokerende scener har fået mange seere til at tro, at der ikke var nogen vej tilbage til det royale liv for Harry og Meghan.

Rapporter i Telegraph tegner dog et andet billede, da det hævdes, at kong Charles vil sende invitationer til Harry og Meghan til hans kroning den 6. maj næste år.

"Alle medlemmer af familien vil være velkomne," lød det i Telegraph.

Som svar sagde den royale kommentator Daniela Elser, at tiltaget "går langt i retning af at få den kongelige familie til at se storsindet og varmhjertet ud, villig til at være de meget større mennesker og til at se forbi det Netflix-vrøvl."

Kongen er endda indstillet på at "omtale" parret i sin første juletale, optaget efter den første runde af episoder fra Netflix-dokuserierne blev sendt den 8. december. Det skriver Mirror.

Nyheden kommer, da det kom frem, at prins William angiveligt "ikke har planer om at tale med Harry" efter sidstnævntes påstande i serien.

En af Harrys påstande inkluderer, at Kensington Palace "løj for at beskytte min bror", efter at det udstedte en erklæring, der afviste en historie om, at William havde mobbet ham ud af den kongelige familie.

Harry hævdede også, at William efterlod ham "skræmt" efter at have skreget og råbt ad ham under Sandringham-topmødet.

Kong Charles kom også under beskydning i serien, efter at Harry anklagede ham for at lyve ved det anspændte "Megxit"-krisemøde med dronningen i januar 2020.

"Jeg tror ikke, at meget har overrasket nogen. Det har været ret tydeligt, at tingene har været meget anstrengte i et stykke tid. Der er tristhed over, hvor tingene er i øjeblikket med hans bror," sagde en ven af ​​William til Times.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig