Royalt chok: Meghan og Harry "blæst væk" af kontroversiel skikkelse

14/09/2020

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Prins Harry og hertuginde Megan er meget inspireret af en af Black Lives Matter-bevægelsens stiftere.

Mest læste i dag

I sidste uge annoncerede streaminggiganten Netflix, at virksomheden havde indgået en stor aftale med prins Harry og hertuginde Meghan. Aftalen betyder, at de to tidligere fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus nu skal stå bag indhold, der kan streames på Netflix. I forbindelse med offentliggørelsen fortalte det royale par, at de især regnede med at ville fokusere på at lave film, børne tv og dokumentarer til streamingtjenesten, fortæller den britiske avis Express

Aftalen mellem Netflix og det royale par blev hurtigt et hedt diskussionsemne på arbejdspladserne og de sociale medier, ligesom den nåede at trække adskillige overskrifter, inden ugen ebbede ud. Ikke mindst fordi parret angiveligt får en lønchek, der ligger i skalaens helt tunge ende. Netflix skal angiveligt have betalt 150 millioner dollars for at sikre sig parrets underskrift. 

Nu begynder detaljerne om, hvad parret vil bruge deres nyt platform til at sive ud. Første projekt tyder på at få en af nutidens store protestbevægelser som omdrejningspunkt, ifølge Express. 

Blæst væk

Ifølge avisen Daily Mirror er hertuginde Meghan meget ivrig efter at producere en film om Patrisse Cullors, som er en af ​​medstifterne af Black Lives Matter. Hertuginden er angiveligt "enormt inspireret" af den fremtrædende aktivist. I 2013 lancerede Cullors sammen med Opal Tometi og Alicia Garza Black Lives Matter-bevægelsen.

Avisen har talt med en kilde, der forklarer, at ”Meghan er blevet blæst væk af det fantastiske stykke arbejde, som Patrisse har udført. Hun mener, at hendes historie skal fortælles - og hun vil meget gerne være den, der gør det,” udtaler kilden. 

Black Lives Matter-bevægelsen har oplevet en stigning i støtten til bevægelsen efter George Floyds død. Den 46-årige sorte mand døde, mens han var i politiets forvaring. Som reaktion på dødsfaldet brød enorme protester ud over store dele af USA. 

 

Anbefalet til dig