Russisk soldat giver fingeren til ukrainsk drone

30/05/2022

Ida Hansson

Foto: Twitter
En russisk soldat vendte fingeren mod en ukrainsk drone, før fartøjet reducerede tropperne og tanken til et vrag.

Mest læste i dag

Putins katastrofale invasion har betydet, at Moskva har mistet omkring 30.000 jagerfly og 1.330 kampvogne, mens trodsige ukrainske forsvarere forvirrede fjenden fra oven.

Nye optagelser fra ukrainske styrker, viser tropper, der bruger en drone til at kaste ammunition på en russisk BTR-82A APC. Putins soldater havde forsøgt at skjule den ved siden af ​​en bygning.

Klippet viser dronen omgivet af russiske tropper. Mens kameraet zoomer ind, kan en af ​​soldaterne ses dreje sit hoved mod himlen, før han stikker midterfingeret op til fartøjet.

Dronen slipper derefter en granat løs, hvilket får den til at bryde ud i flammer. Den russiske tyran har nu mistet svimlende 30.000 tropper, 1.330 kampvogne, 207 fly og 174 helikoptere i krigen, ifølge ukrainske embedsmænd.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Nye optagelser fra ukrainske styrker, viser tropper, der bruger en drone til at kaste ammunition på en russisk BTR-82A APC. Putins soldater havde forsøgt at skjule den ved siden af ​​en bygning.

Klippet viser dronen, der er omgivet af russiske tropper. Mens kameraet zoomer ind, kan en af ​​soldaterne ses dreje sit hoved mod himlen, inden han stikker midterfingeret op til fartøjet.

Dronen slipper derefter en granat løs på tanken, hvilket får den til at bryde ud i flammer. Den russiske tyran har nu mistet svimlende 30.000 tropper, 1.330 kampvogne, 207 fly og 174 helikoptere i krigen, ifølge ukrainske embedsmænd.

Putin er blevet advaret om at bringe sine tropper hjem eller "risikere flere forældreløse børn". Det skriver TheSun.

På trods af at ukrainske tropper kæmper imod, så gør Putins mænd nu langsomme fremskridt. Og mens Ukraine hævder, at de har dræbt titusindvis af soldater og ødelagt en masse artilleri, har den enorme størrelse af Moskvas militær tvunget dem til at at skubbe tilbage.

Det blev bekræftet tidligere på måneden, at Rusland havde indsat sin eneste enhed af Terminator-tankene til frontlinjen for første gang - med omkring ti af dem i tjeneste.

Billeder viste de karakteristiske køretøjer, der bevægede sig gennem en mark, mens røg bølgede rundt om dem fra en blanding af tankgranater og ukrainsk artilleriild.

Terminator-tanks formodes at være et af Ruslands mest avancerede våbensystemer, da Putin forsøger at fremstille sine væbnede styrker som nogle af de stærkeste i verden.

De to autokanoner kan affyre 600 patroner i minuttet - hvor den ene skyder panserpiercing, og den anden antipersonel skud.

Anbefalet til dig