Ryanair får kunderne til at juble: Gælder i juli, august og september

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Seneste nyt fra Ryanair har fået jublen til at bryde ud.

Lige nu læser andre også

Mens vejret i Danmark er trist og gråt, er der alligevel et hav af danskere, der kan nyde solens stråler.

I skrivende stund befinder en del af den danske befolkning sig nemlig under sydens sol.

Hvis du er en af dem, der først vil holde ferie senere på sommeren (eller måske bare have en uge eller to mere), er der nu godt nyt til dig.

Sagen er den, at lavprisflyselskabet Ryanair har nemlig meldt ud, at flybilletterne resten af sommeren og ind i september bliver 'væsentligt' billigere end samme periode sidste år.

Det fremgår af Ryanairs regnskab for første kvartal.

Mindre overskud end ventet

Ryanair endte med et overskud på 2,7 milliarder danske kroner, og selvom det måske lyder af en hel del, er det markant lavere end de cirka 4 milliarder kroner, de havde forventet.

Forklaringen på dette er, ifølge Ryanair, at billetpriserne var omkring 15 procent lavere i årets første kvartal sammenlignet med 2023, og det er altså den tendens, Ryanair forventer vil fortsætte.

Ifølge Ryanairs forudsigelser kan vi derfor godt forvente at kunne få fingrene i billige flybilletter i resten af juli, i august og i september.

Da vejret i Danmark ikke har været andet - med enkelte undtagelser - end ustadigt i de seneste to måneder, er det helt sikkert en melding, der får mange til at juble.

Hvis du er klart til at hoppe i shorts og drage sydpå, så bør du være opmærksom på en ganske 'uskyldig' rejsefejl, som kan ende med at koste dig mange tusinde kroner.

Den kan du læse meget mere om i artiklen herunder.

Anbefalet til dig