Rygterne har svirret om Holger Rune: "Jeg fortæller bare sandheden"

Nyheder
Foto: Victor Velter / Shutterstock.com
Foto: Victor Velter / Shutterstock.com
Holger Rune er ligeglad med, hvad folk tror.

Mest læste i dag

French Open står for døren.

Her får den danske tenniskomet, Holger Rune, muligheden for at rette op på en skuffende grussæson.

For bare 12 måneder siden var Rune en af de største favoritter til at vinde i Paris, men nu er han faldet et godt stykke ned ad ranglisten og har derfor ikke samme favoritværdighed.

Sygdom og småskader har påvirket hans form, og han er nu rangeret som nummer 13 i verden. Kritikken har været hård, men Rune tager det med ro, skriver B.T.

"Jeg ser kun på, hvad der sker lige nu. Forberedelsen hertil har været god, og jeg er ikke kørt død, som jeg var sidste år inden French Open. Der var jeg træt fysisk. Jeg har masser af energi og ingen skavanker. Jeg føler mig frisk,", udtaler han.

Den unge dansker har kæmpet med helbredsproblemer og har haft svært ved at holde energiniveauet oppe under kampene, hvilket har ført til svigtende resultater på hans foretrukne grusunderlag.

Holger Rune erkender, at hans helbredsproblemer har været en udfordring, men han insisterer på, at han er klar til at tage kampen op i Paris.

Han afviser også kritikken fra nogle fans, der mener, at hans undskyldninger for nederlagene er tynde.

"Folk må jo tænke, hvad de vil. Jeg fortæller bare sandheden, og så må de tro på det eller ej", lyder den klare melding fra den unge dansker.

Rune forsikrer, at han har lært af sine erfaringer og har taget de nødvendige skridt for at undgå at begå samme fejl.

Holger Rune starter sin French Open-turnering tirsdag mod britiske Daniel Evans i første runde.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig