Rygterne svirrer om Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer

03/12/22 12:26

Mathias Busekist

Foto: TV 2
Har de fundet melodien igen?

Det ser ud til, at Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer, som i maj måned kunne afsløre, at de ikke længere var sammen, har fundet melodien igen.

I en Instagram-video, som Line Hoffmeyer har delt med sine følgere, kan man nemlig se hende og Lasse Rimmer kysse, nusse og grine sammen - og de ser i den grad lykkelige ud sammen.

Til videoen kommer sangen The Beattles "Here Comes The Sun", mens hun i teksten kalder Lasse Rimmer "My Lobster", der referer til tv-serien "Friends", hvori det bruges som et udtryk for en form for sjæleven.

Du kan se den søde video her.

Det var tilbage i 2015, at Lasse Rimmer kunne afsløre, at han var blevet kærester med den 20 år yngre influencer.

Parret blev gift i 2019, men efter to års ægteskab annoncerede de, at de var gået fra hinanden og skulle skilles. '

Begge slog fast i deres respektive skriv, at det hverken var utroskab eller andre uærligheder, der førte til bruddet - samt at der ikke er vrede mellem dem.

"Jeg er stadig fuld af kærlighed til den kvinde, der har gjort livet lysere og gladere for mig og mine i flere år. Du har gjort vores liv så meget bedre, Line. Tak! Spørger nogen mig på mit dødsleje, hvad jeg har været mest taknemmelig for, så vil jeg svare, at de år, du valgte at dele med mig, er blandt de vigtigste. Jeg har været en heldig mand," skriver Lasse Rimmer blandt andet. 

Men så i februar bekræftede Line Hoffmeyer så, at de igen forsøgte at finde lykken som par.

"Over julen blev Lasse og jeg kærester igen. Det har, for mig, været nogle modbydelige måneder uden ham omend meget sundt, lærerigt og tiltrængt for at havne det rigtige sted. Jeg er lykkeligere, end jeg har været i ufatteligt lang tid, og jeg gider aldrig nogensinde at undvære ham igen, " skrev Line Hoffmeyer til opslaget i februar.

Men dette forhold holdt kun i få måneder.

De seneste opslag er allerede blevet oversvømmet af lykønskninger til parret med den genfundne kærlighed.

Kærligheden kommer for et godt tidspunkt for Hoffmeyer, som har været inde i en periode, der har fyldt med dårlige nyheder.

Hun fik blandt andet at vide, at hendes krop var begyndt at danne antistoffer mod det donorhjerte, hun fik indopereret i 2012. Samtidig måtte hun aflyse turen til Spanien med sin mor for anden gang som følge af lægens anvisninger.