Rygterne svirrer omkring Sofie Linde og Joakim Ingversen: Der er stadig mystik om nyt projekt

Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix
Kendisparret har slået sig sammen med Line Køhlert Breinholt om et nyt projekt.

Mest læste i dag

Der findes efterhånden ikke den dansker, der ikke kender Sofie Linde og Joakim Ingversen.

Kendisparret har - både sammen og hver for sig - taget danskerne med storm i en række forskellige tv-programmer, men det viser sig nu, at de samtidig har arbejdet med et projekt i det skjulte.

Sådan skriver SE og HØR.

Parret har nemlig sammen med Line Køhlert Breinholt, der er gift med tv-værten Anders Breinholt, lanceret deres nye firma, Vestegnede, skriver Finans.

Det nye erhvervseventyr lader til at være et nyt kapitel uden for underholdningsindustrien, selvom detaljerne omkring firmaets præcise fokus stadig er indhyllet i mystik.

Vestegnede blev officielt stiftet den 29. februar af de tre ejere, der alle har en lige stor andel af virksomheden. Med deres kombinerede kræfter i spidsen for firmaet, har de angivet, at Vestegnede vil fokusere på industrielt- og produktdesign ifølge cvr-registeret.

Spekulationer omkring firmaets første projekt er allerede begyndt at svirre; især efter Sofie Linde tidligere i år teasede for et muligt samarbejde med designvirksomheden Kähler under pseudonymet KimPop.

Mens mange detaljer stadig er ukendte, står det altså klart, at et af Danmarks mest kendt par kaster sig ud i noget helt nyt sammen med Line Køhlert Breinholt.

Fans og følgere af Sofie Linde og Joakim Ingversen venter i spænding på at se, hvordan deres kreative talenter vil blive omsat til innovative produkter i den nærmeste fremtid.

Herunder kan du se opslaget, der har fået rygterne til at svirre.

Anbefalet til dig