Rystede håndboldverdenen med trist nyhed: Nu er der nyt om Mikkel Hansen

Nyheder
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Mikkel Hansen har været sygemeldt siden Februar.

Lige nu læser andre også

Tilbage i februar blev håndboldverdenen ramt af noget af en chokerende nyhed fra en vaskeægte landsholdsstjerne.

Det blev nemlig meldt ud, at Mikkel Hansen måtte trække sig fra den sport, han elsker så højt, og som danske fans har hyldet ham for i adskillige år.

Årsagen viste sig desværre at være mere end blot udmattelse eller en mindre skade.

Aalborg Håndbold-spilleren måtte nemlig sygemelde sig med symptomer på stress, og satte håndbolden på pause for at fokusere på sit fysiske og mentale helbred.

Det var noget af en trist nyhed for de danske håndboldfans, der altså ikke har været i aktion efter VM-triumfen.

Men nu er der godt nyt. På torsdag snører Mikkel Hansen nemlig håndboldskoene igen, når han sammen med sine holdkammerater fra Aalborg Håndbold skal forberede sig på den nye sæson.

Det skriver Ekstra Bladet, der har fået det bekræftet af det nordjyske holds direktør, Jan Larsen:

“Mikkel starter op med resten af truppen på torsdag, og vi har heldigvis en god og lang opstart, hvor vi kan indlede det hele stille og roligt”, siger han.

Tilbage i maj måned lød meldingen på, at Mikkel Hansen skulle vende retur, når holdet skulle starte forberedelserne til en ny sæson op.

Og den melding ser altså ud til at holde stik.

Tilbage i maj måned var også første gang, omverdenen hørte fra Mikkel Hansen, der satte ord på, hvad han havde været igennem siden sin sygemelding:

“Jeg har været gennem en hård mental periode, hvor jeg heldigvis har haft en fantastisk opbakning fra min familie, venner, faglige eksperter og arbejdsgiver. Nu er jeg et sted, hvor jeg igen har energi og overskud til at kunne fokusere på at komme tilbage til den sport, som jeg elsker”, udtaler Mikkel Hansen sig.

Anbefalet til dig