Så billige bliver mundbind i danske forretninger

15/8/20 10:51

Henrik Rothenbücher

Danske forretninger melder nu ud, hvor billigt det bliver at købe mundbind fra den kommende uge.

Klokken 11.00 trådte Mette Frederiksen frem på nationalt tv, hvor hun afholdt sit første pressemøde i mere end tre måneder. Senest Mette Frederiksen gik på talerstolen, var den 29. maj, hvor hun meddelte om, at der ville ske en gradvis åbning af grænserne.

I dag var det så et lille skridt tilbage, da Mette Frederiksen på pressemødet kunne informere om, at alle danskere fremadrettet skal benytte sig af mundbind i offentlig transport.

Dette træder i kraft fra den 22. august.

Så billigt bliver det

I takt med at Mette Frederiksen meddelte, at mange danskere nu skal til at benytte sig af mundbind, så meldte flere forretninger ud om priserne på mundbind i de kommende dage.

Coop der står bag Fakta, Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og Irma har meldt ud, at de kommer til at sælge mundbind for 2.95 kroner stykket.

Vil man i stedet handle i Salling Group-forretningerne, som dækker Bilka, Føtex og Netto, så vil de sænke prisen til 3 kroner stykket i deres butikker.

Hos Dagrofa der har Letkøb, Min Købmand, Meny og Spar-butikkerne, har de købt 10 millioner mundbind til deres lager, men prisen er dog ikke meldt ud endnu.

Hos Rema 1000 forventes prisen også at ligge på tre kroner stykket.