Så blev dagen lige en smule bedre: Dansker vinder 97 millioner kroner

Nyheder
Næsten 100 mio kroner i lotto, så meget vandt en dansker. Foto: Danske Spil
En dansker har onsdag aften vundet knap 100 millioner kroner i Vikinglotto.

Mest læste i dag

’Opgrader hverdagen’. Sådan lyder sloganet for Vikinglotto – det fælles nordiske lotteri, hvor der hver onsdag trækkes lod om en milliongevinst.

Og en heldig dansker har her til aften i den grad fået opgraderet sin onsdag. Vedkommende har nemlig vundet 97.333.794 kr. i 1. præmie.

Vinderkuponen, der udløser milliongevinsten, er købt på Tuborgvej i København i en Circle K-butik.

Det er anden gang i år, at en dansker løber med 1. præmiepuljen i Vikinglotto:

”Det er fantastisk, at vi nu igen har en dansk 1. præmievinder. Tidligere i år vandt en spiller fra Helsingør Kommune en rekordgevinst i Vikinglotto på mere end 206 millioner kroner, og nu har en anden dansker altså vundet knap 100 millioner. Det er så fedt,” siger Pernille Mehl, direktør i Danske Lotteri Spil.

Vinderen, som Danske Spil endnu ikke har hørt fra, vil få tilbudt økonomisk rådgivning, som alle andre spillere, der vinder mere end 1,5 millioner kroner.

Det er ikke kun i Danmark, at der her til aften må være glæde og høj stemning i et hjem. Den heldige dansker må nemlig dele 1. præmiepuljen med en nordmand, som også kan se frem til at få sat små 100 millioner kroner ind på bankkontoen.

Vikinglotto er et fælles nordisk lotteri, hvor Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Letland, Litauen og Slovenien spiller om en fælles 1. præmiepulje og 2. præmiepulje.

Store Vikinglotto-gevinster

Aftenens milliongevinst er den tredjestørste, der er vundet af en dansker i Vikinglotto.

  • I 2020 vandt en dansker 206 mio. kr.
  • I 2016 vandt en dansker 140 mio. kr.
  • I 2013 vandt en dansker 63 mio. kr.
  • I 2012 vandt en dansker 56 mio. kr.

Vindertal:

3, 17, 25, 26, 27, 42

Vikingtal:

7

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig