Så er datoen på plads: Populært DR-program vender tilbage

09/09/2020

Julie Møller

Foto: Shutterstock,com
Der er godt nyt til alle fans. Trods coronakrisen vender et af DR’s mest populære programmer tilbage med en ny sæson den 3. oktober.

Mest læste i dag

Klar, parat, bag!

Coronakrisen har påvirket store dele af samfundet, også tv-produktionen. Tilbage på et pressemøde i april blev der sået tvivl om, hvorvidt der ville komme en ny sæson af DR’s populære familieprogram ‘Den store bagedyst’ i 2020.  

Men nu er der godt nyt til alle fans af programmet. I DR's sendeplaner kan man se, at der er premiere på den 9. sæson af Bagedysten lørdag den 3. Oktober. Det skriver Billed Bladet. 

Dommerne er tilbage

Dommerne er igen Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen, som begge trådte til i 2017.

Der er 10 deltagere i alt, fem kvinder og fem mænd, der skal stå foran de dygtige dommere, og ifølge sendeplanen skal deltagerne ‘både forbi Frankrigs søde og salte køkken, og en tur til en verden af vanvittige kunstkager. De skal tegne med pandekagedej og imponere med nogle af de gode gamle konditorklassikere.’ 

Hvad sker der med kagerne?

Det er 9. sæson, der rammer tv-skærmene i starten af oktober, og der er ingen tvivl om, at ‘Den store bagedyst’ har fanget danskerne. Programmet er blevet vist på DR1 siden 2012, og ifølge DR ser over en million seere med hver uge, når programmet bliver vist. 

Et af de spørgsmål, som redaktionen bag den populære program bliver spurgt om igen og igen er: Hvad gør I med kagerne?

Dommerne i den nye sæson er igen Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen, som begge trådte til i 2017. Foto: Carsten Mol

DR slår fast, at der intet kage går til spilde.

Når deltagerne har fået feedback fra dommerne, så får de mulighed for at smage på hinandens kager.

Derudover står der også folk bag kameraerne, der er klar til at smage på de lækre kreationer. Hvis der skulle være noget tilbage, så har både deltagere og produktionen lov til at få kage med hjem, oplyser DR.

Det er lørdag den 3. oktober klokken 20.00, at første afsnit af 9. sæson bliver vist på DR1. Skal du se med?


 

Anbefalet til dig