Så er den tilbage hos McDonald's

Af: Kasper Rud

|

22/10/2024

Nyheder
Foto: Screenshot McDonald's DK
Foto: Screenshot McDonald's DK
Nu kan du igen få denne burger hos McDonald's

Lige nu læser andre også

Du kender det helt sikkert - en hurtig sult, der skal mættes. Hvad er så det nemmeste alternativ?

Der er efterhånden mange konkurrenter, men der er for det meste altid en restaurant, der er folks foretrukne - nemlig McDonald's

McDonald's har i Danmark i en lang årrække efterhånden kørt med det, de kalder for "kokkesamarbejdet", hvor famøse gourmetkokke laver sin egen Homestyle, der kommer på menuen i små to måneder ad gangen.

Den første af slagsen var den famøse 'Homestyle Bearnaise'. Den var så populær, at det endte med, at McDonald's Danmark måtte melde udsolgt på landsplan i flere uger for at leverandøren Havi igen kunne følge med.

Siden den første Homestyle Bearnaise har der været mange forskellige kampagner, og bearnaise-burgeren har også tidligere gjort sit comeback med stor succes.

Og hvis du ikke kunne få nok af burgeren - så er det dit store held. For McDonald's' nye kampagne er igen med deres famøse Homestyle Bearnaise. Den er stort set som du kender den - dog med en ny og anderledes bolle, end den tidligere brioche.

Til de, der går op i næringsindholdet, så er der 645 kcal i burgeren alene, så man skal mene det for at bestille en.

Du kan få den allerede nu hos din lokale McDonald's, hvis du igen, eller for første gang ønsker at sætte tænderne i en ægte "fan-favorit".

Anbefalet til dig