Så gamle blev de 77 smittede danskere, der mistede livet

Nyheder
Foto: Shuttertock
Under et live pressemøde med den danske befolkning, kunne Ældre- og Sundhedsminister Magnus Heunicke fortælle om gennemsnitsalderen på de 77 danskere, der har mistet livet under coronakrisen.

Mest læste i dag

77 personer. Det er antallet af danskere, der har været smittet med coronavirus, og som sidenhen mistede livet.

Indtil nu har vi ikke fået særlig mange informationer om de afdøde, og det er kun den yngste og ældste alder, der er blevet delt til pressen.

I sidste uge kom det nemlig frem, at det yngste offer i Danmark til coronavirussen, var en person på 50 år, mens det ældste var en person på 94 år.

Det understreger derfor de informationer, der er kommet ud lige siden dag et. Coronavirussen er farligst for de ældre og for personer med nedsat immunforsvar, men det kan altså også ramme unge mennesker.

I Frankrig mistede en rask 16-årig pige livet i sidste uge, mens et spædbarn på under et år mistede livet i USA forleden. Begge var blevet smittet med coronavirus.

I dag klokken 17.30 afholdte statsministeriet så et pressemøde, hvor Mette Frederiksen blandt andet åbnede op for, at man langsomt kunne åbne Danmark op igen efter påske, men det krævede, at danskerne fortsat stod sammen ved at holde afstand.

Derudover så kunne Ældre- og Sundhedsminister Magnus Heunicke berette om gennemsnitsalderen på de personer, der har mistet livet i Danmark.

I alt er der tale om 77 personer, og de har en gennemsnitsalder på 81 år.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig