Så mange nye millionærer fik Danmark i lørdags

01/8/22 12:22

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Der kom mere end én heldig millionær til i lørdags.

Det er ikke nødvendigt at vinde førstepræmien for at blive millionær hos Danske Spil. Det har tre danskere måttet sande, eftersom der er over en million på vej til deres respektive kistebunde efter weekendens trækninger. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Der var ingen vinder af førstepræmien i fredagens Eurojackpot trækning, men der var to vindere af andenpræmien – og det kan være rigeligt til at kunne kalde sig millionær.

Den ene andenpræmievinder var fra Danmark og modtager intet mindre end 5.388.857 kr.

Kunden havde spillet 4 rækker via sin mobil, og kommer fra det vestlige Fyn.

Altid garanterede millionærer i Lotto

Selvom der ikke var vindere af førstepræmievindere i lørdagens Lotto trækning, skulle der vanen tro findes to vindere af Millionærgarantien, da der hver lørdag aften bliver trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede Lotto rækker.

Aftenens første, heldige vinder af 1.000.000 kroner havde købt en 5-ugers kupon (det var sidste spil på kuponen), og kommer fra Esbjerg Kommune.

Aftenens anden vinder af Millionærgarantien kommer fra Aarhus Kommune. Vedkommende havde købt 10 rækker via mobil, og vandt foruden Millionærgarantien også to ekstra gevinster på hver 60 kr. for at have fire rigtige. Det udløser en samlet gevinst på 1.000.120 kr.

På lørdag er der flotte 10 millioner i puljen, hvis de syv rigtige vindertal rammes.