Så mange penge skal du handle for ved grænsen for at tjene turen hjem

Nyheder
Foto: Fleggaard via Epicent PR
Har du nogensinde undret dig over, om det egentlig kan svare sig at køre over grænsen for at handle ind? Hvis svaret er ja, så er du kommet til det rette sted.

Mest læste i dag

Større prisbevidsthed blandt forbrugerne har givet større indkøbskurve ved grænsehandlen, der især har mange besøgende i sommermånederne. Så meget sparer du, når transporten regnes med.

Sommeren er over os og tusindvis af danskere drager sydpå, hvor et stop ved grænsehandlen næsten er obligatorisk.

Samtidig tager mange danskere også en endagstur til grænsen for at handle ind i løbet af ferietiden og hos Fleggaard oplever man, at en større prisbevidsthed resulterer i større grænseindkøb per tur.

Sådan skriver de selv i en pressemeddelelse, der er udsendt af Epicent PR.

"De stigende dagligvare- og brændstofpriser har skabt større prisbevidsthed, og der bliver fyldt mere i kurven, når danskerne køber ind ved grænsen, fordi flere tænker over køreturen, som jo også skal tages med i beregningen, når man ser på, hvad man sparer," siger direktør i Fleggaard Detail, Lars Mose Iversen, og fortsætter:

"Med vores nye prisnedsættelser og de nuværende brændstofpriser, kan turen betale sig, uanset hvor i landet man bor, så længe man ikke bare kører efter fem pakker smør."

Hvor meget sparer man egentlig?

Ifølge beregninger fra FDM koster det i gennemsnit 0,45 kroner til strøm at køre en kilometer i elbil, mens det gennemsnitligt koster 0,75 kroner i benzin at køre en kilometer i en benzinbil.

Nyere prisundersøgelser viser, at Fleggaards priser i gennemsnit er 30-35 procent lavere end i danske dagligvarebutikker. Prisen for turen skal derfor lægges til grænsebesparelsen i forhold til danske supermarkeder.

I skemaet nedenfor kan du finde din nærmeste større by og se, hvor meget du sparer ved grænsehandlen, når transportudgiften regnes med.

Foto: Epicent PR

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig