Så meget er din bolig værd: Se det gratis her

27/04/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Brug få minutter af din tid, og du vil få sendt en vurdering af din bolig direkte til din email.

Mest læste i dag

Denne artikel indeholder affiliate links

Hvad enten du står og skal sælge din bolig, eller du har planer om at bo i din bolig i længere tid, så kan det altid være spændende at se, hvad ens bolig er værd.

Klik her og få en gratis boligvurdering lige nu

Det kan du virke som en ganske besværlig proces at få vurderet sit hus, og koster det ikke også mange penge? 

Svaret er nej!

Klik her og få en gratis boligvurdering lige nu

Du kan få lavet en gratis vurdering af dit hus, og du kan gøre det på mindre end to minutter. Det eneste det kræver, er ganske få informationer, og så vil du modtage en vurdering på din email med informationer om, hvad din bolig er værd.

Der er ikke nogen restriktioner på, hvem der kan gøre det. Dog giver det mest mening som boligejer, da du som lejer ikke vil få noget ud af de informationer, du får tilsendt på mail.

Gratis boligvurdering

En af de måder man kan få vurderet sin bolig gratis, er via hjemmesiden Valuea.dk. Her tilbyder de at give dig en gratis boligvurdering, og det kræver maks to minutter af din tid.

Du skal udfylde en formular, hvor du blandt andet skriver hvilken boligtype der er tale om, hvor hvilken adresse der er tale om. Derudover skal du markere på en skala fra 1 til 10, hvor god beliggenheden er, og hvor god stand din bolig er i.

Du kan få et gratis boligvurdering uanset om du bor i hus, rækkehus, fritidshus, sommerhus, ejerlejlighed, villalejlighed, andelsbolig, landejendom, fritidsgrund, liebhaver, kolonihave eller erhverv.

Du skal blot kende din egen adresse, og besvare ganske få spørgsmål, og så vil der komme en gratis boligvurdering til din mail kort efter.

Uanset om du går med salgstanker eller ej, så vil det uden tvivl være klogt at kende værdien af din bolig. Måske det kan hjælpe dig med at realisere nogle fremtidsdrømme om en anden bolig, eller måske kan det give lidt ekstra råderum i økonomien.

Find ud af hvad din bolig er værd lige her

 

Anbefalet til dig