Så meget har Prins Nikolais kæreste tjent i sit firma

08/4/22 08:45

Ida Hansson

Foto: Agence/Ritzau Scanpix
Benedikte Thoustrup kan prale af et meget flot årsresultat.

Prins Nikolais kæreste er noget af en ‘business woman’. Det afslører årsrapporten fra hendes firma Béne Sois i hvert fald.

Det unge par mødte hinanden på den fine kostskole Herlufsholm, og har været sammen i cirka 4 år. Benedikte Thoustrup har dog forlængst 'bevist', at hun er mere end blot prinsens kæreste. 

Hun driver nemlig virksomheden Béne Sois, som sælger håndlavede hårbånd i silke, som skal give håret flotte krøller.

Foto: Instagram/@benesoie

Foto: Instagram/@benesoie

Til dagligt læser både hun og kæresten prins Nikolai Business Administration and Service Management på CBS i København. Ydermere er Benedikte Thoustrup også model, så det unge par har mange ting tilfælles.

Far er erhvervsmand

Virksomheden har i den grad vist nogle lovende takter, så Benedikte Thoustrup har nu også fået selskab af sin far, Anders Thoustrup, i firmaet.

Anders Thoustrup er erhversmand, og sidder som diriktør i flere virksomheder. Blandt andet Hotel Randers Development ApS, Danish African Developement Company A/S og Egevangen Invest ApS.

Men nu kan han altså også bryste sig af titlen som direktør for virksomheden Béne Sois, som efter sit første år viser et flot reultat med et overskud på cirka 100.000 korner. 

Benedikte Thoustrup har ikke hævet løn fra det første år, så nettoformuen i virksomheden ligger på 140.000 kroner. 

Hårbåndene produceres i Danmark, og et sæt med tilhørende hårklips koster ifølge hjemmesiden cirka 300 kroner.