Så noget stikke ud: Beboer fandt nøgen mand i sit hundehus

Foto: Shutterstock
En mand, der kiggede sig om i sin have, kunne se noget stikke ud af hundehuset. Det viste sig at være en nøgen mand.

Mest læste i dag

Tirsdag aften fik politiet et besynderligt opkald, der kom fra en mand med bopæl nær Glenstrup Sø, der ligger syd for Hobro.

Han bad nemlig politiet om at sende en patruljevogn forbi, da han havde gjort et mærkværdigt fund i sit hundehus. Det skriver Nordjyske.

Inden da havde han fundet en bunke med tøj ved søens bred. Blandt tøjet fandt han et ID-kort tilhørende en ung hviderusser. Dette fik ham til at undersøge sin egen grund, hvor han fik øje på en del af en skikkelse, der stak ud fra hans hundehus.

Det viste sig at være en nøgen mand, der sandsynligvis var ham, der havde efterladt sit tøj ved bredden.

Helt uden en trevl på kroppen var han dog ikke, for han havde fundet sig et sølvbelagt tæppe, der formodes at være blevet fundet i en nødhjælpskasse i nærheden.

Beboeren besluttede sig for, at han ikke selv ville tage kontakt til manden. I stedet ringede han til politiet og lod manden ligge i hundehuset.

Da politiet dukkede op, lykkedes det de fremmødte betjente at få liv i den nøgne mand. Det var dog ikke meget, de fik ud af manden, der viste sig at være 27 år.

Ifølge Nordjyske fik de dog vristet ud af ham, at han var meget påvirket af narkotika. Hertil fortalte han også, at han ikke havde nogen anelse om, hvordan der var lykkedes ham at komme til Blenstrup – han bor nemlig i Randers, der er ca. 50 kilometer derfra.

Den både frysende og forvirrede mand blev kørt retur til Randers, hvor han blev afleveret hos lægevagten, der indlagde ham til opvarmning og afrusning.

Anbefalet til dig