Så skete det endelig: Sussi Nielsen viser kæresten frem for første gang

Nyheder
Foto: Dam/Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Foto: Dam/Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Nu er han ikke længere hemmelig.

Mest læste i dag

I begyndelsen af 2023 gik Sussi Nielsens mand, Leo, bort efter længere tids sygdom.

Selvom Leos bortgang førte til stor sorg hos Sussi, så er hun nu kommet ud på den anden side, og for et stykke tid tilbage kom det frem, at hun havde fundet sig en ny kæreste.

På daværende tidspunkt ville hun dog ikke løfte sløret for, hvem prinsen på den hvide hest var, men nu er det slut med at holde ham hemmelig.

Du kan se Sussi nye kæreste i bunden af artiklen.

I et interview med HER & NU fortæller Sussi Nielsen nu, at de to turtelduer lærte hinanden at kende via Instagram.

Her var det Sussis kæreste, Steen Nørholm Hansen, der første rakte ud til den populære sanger og inviterede hende på date:

"Jeg tænkte, 'Åh nej, endnu en mand der bare vil have sex'. Jeg var bare ved at være træt af dem, der bare vil i seng med mig. Sex er dejligt men der må også godt være noget andet også. Noget at snakke om og nyde hinandens selskab. Og det er der med Steen. Det må jeg bare sige," udtaler Sussi.

Selvom Sussi og Steen har dannet par i et stykke tid, så har Sussi endnu ikke mødt kærestens familie. Det bliver der dog lavet om på inden længe:

"Jeg har ikke mødt hans familie endnu, men det skal jeg næste søndag. Han har to voksne sønner og en søster, der er så glad for at han endelig har fundet en sød pige", lyder det afslutningsvist fra sangeren.

Du kan se Sussis nye kæreste på billedet herunder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig