Sådan er butikkernes åbningstider i Aarhus i julen

Nyheder
Her får du en liste over butikkernes åbningstider i julen. Foto: Shutterstock
Nu er det endelig jul, og det er tid til familiehygge. Det er dog også nu, at den store julemiddag skal serveres, og er du en af dem, som handler i sidste øjeblik eller har du glemt rødkålen, så kan det blive svært at skaffe, da de fleste butikker lukket i juledagene.

Lige nu læser andre også

Helligdagene er tiden for familiehygge, samvær og oplevelser – men også for ferielukkede butikker. Aarhus24 giver dig her et samlet overblik over, hvilke butikker der har åbent i juledagene. 

Nettos åbningstider i julen

Hos Netto holder de åbent i flere af deres butikker i julen, hvor åbningstiderne generelt er fra 08.00-15.00 den 24. december, mens de den 25. december holder åbent fra 08.00-22.00.

Du kan handle hos følgende butikker i julehelligdagene:

Netto Åbyhøj, Netto Korshøjen, Netto Veri-Center, Netto Brynet, Netto Viby Ringvej, Nettp Rundhøj Torvet og Nettp Kridthøjvej.

Faktas åbningstider i julen

Hos Fakta har de også åbent i deres butikker – dog med varierende åbningstider. 

Hos Fakta Risskov, Fakta Veri Centeret, Fakta Jens Baggersens Vej, Fakta Silkeborgvej, Fakta Skanderborgvej og Fakta Viby Holme Møllevej har de åbent juleaftensdag, 1. juledag og 2. Juledag fra 08.00-22.00.

Mens de hos Fakta Norges Allé, Fakta Hasle, Fakta Viborgvej, Fakta Frydenslund, Fakta Stavtrup og Fakta Viby Mega Syd har åbent juleaftensdag, 1. juledag og 2. juledag fra 08.00-21.00.

REMA 1000s åbningstider i julen

I Aarhus er REMA 1000 lukket næsten helt ned i julen. Dog holder butikkerne på Dirch Passers Gade åbent og Trøjborg Randersvej åbent, så her kan du gøre de sidste juleindkøb. 

SuperBrugsens åbningstider i julen

SuperBrugsen holder åbent i juledagene. På Vesterbro Torv og Jægergårdsgade holder de åbent 08.00-22.00 både juleaften, 1. juledag og 2. juledag. 

Menys åbningstider i julen

Meny har endnu ikke offentliggjort deres åbningstider for julen, men vi opdaterer artiklen, så snart de melder noget ud.

Bilkas åbningstider i julen

Hos Bilka holder de lukket i julehelligdagene. Du kan derfor ikke gøre de sidste juleindkøb her. 

Føtexs åbningstider i julen

Hos Føtex er der julelukket, så det er ikke der, man skal gøre sine indkøb i sidste øjeblik. 

Lidls åbningstider i julen

Alle Lidls butikker er lukkede i helligedagene i julen.

Aldis åbningstider i julen

Hos Aldi har de åbent i julehelligdagene, og du kan handle juleaften fra 08.00-14.00 mens du 1. og 2. juledag kan handle fra 08.00-21.00.

Kviklys åbningstider i julen

Kvickly holder åbent i deres butikker. Hos Kvickly i Veri Centeret, Kvickly Åbyhøj og Kvickly Viby har åbent fra 07.00-21.00. Mens de hos Kvickly i Bruuns Galleri har åbent fra 08.00-21.00.

Spars åbningstider i julen

Hos Spar har de endnu ikke meldt deres åbningstider ud for julen. Vi holder siden opdateret.

Løvbjergs åbningstider i julen

Hos Løvbjerg er der lukket i julehelligdagene, så her kan du ikke handle.

Anbefalet til dig