Sæbe skal redde de nødlidende australske koalaer

28/01/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Shutterstock. Dette er et modelfoto af søde koalaerne.
Koalaerne har det slemt for tiden, lige som mange af de andre australske dyr, men nu skal en sæbe være med til at redde dem.

Mest læste i dag

Kosmetikmærket Lush lancerer nu en fin koalaformet sæbe, som skal sælges for at redde de truede australske dyr, der under de mange skovbrande har mistet deres levesteder.

Koalasæbe skal hjælpe koalaer

Lush har sat sig for at hjælpe de nødlidende dyr i Australien. Som bekendt ser det skidt ud for mange af dem. Derfor har kosmetikmærket Lush lavet en koalaformet sæbe, som skal støtte dyrefredningsgrupperne efter de mange brande. Det skriver www.vogue.fr. 

Her er sæben som er lavet til at redde koalaerne. 

Lush er kendt for at være meget socialt engageret, og med den nye koalaformede sæbe sætter de gang i en kampagne, som de kalder "All The Wild Things".

Lavet af eukalyptus

Sæben er lavet i et begrænset antal, og er en udgave af Lushs sæbe Outback Mate, som er deres bedst sælgende sæbe. Alt overskud fra salget af sæben vil blive doneret til Bush Animal Fund, som er en fond der giver støtteberettigede lokale foreninger mulighed for at få tilskud til redning af dyr og til at støtte genoprettelse og fornyelse af jord og levesteder.

Ironisk nok er sæben fremstillet af blandt andet eukalyptusolie. Eukalyptus er netop det eneste som koalaen kan leve af.

The All the Wild Things sæben kommer til at koste 6 euros. Og bliver solgt som limited-edition fra den 31. January 2020. De kommer både online and i udvalgte Lush-butikker.

 

 

Anbefalet til dig