Sædet alle Ryanair-passagerer klager over: Derfor bør du undgå det

Af: Ida Hansson

|

15/08/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Folk der vælger et vinduessæde på flyet, gør det normalt for at få en smuk udsigt, men et sæde på Ryanair-flyene forvirrer passagererne hver eneste gang.

Lige nu læser andre også

Når vi vælger at flyve, har de fleste af os en præference for, hvor vi sidder om bord på flyet.

Mens nogle af os kan lide gangen med mere benplads og adgang til toilettet, vil andre have vinduessædet, så de kan kigge ud på skyerne. Lad os være ærlige... ingen vil have midterpladsen, selvom piloter og stewardesser siger, at man får begge armlæn!

Desværre har mange lavprisflyselskaber nu indført et gebyr for at selv vælge sæde - så mange af os får de mindre eftertragtede pladser på flyet.

Men nogle vælger at betale de ekstra penge for deres sædepræference - uanset om det er at sidde det sikreste sted på flyet eller ved et vindue.

Det betyder dog, at Ryanairs berygtede sæde 11A har modtaget masser af klager gennem tiden takket være det faktum, at det faktisk ikke har et vindue. Det skriver Daily Star.

Passagerer, der har betalt ekstra for et vinduessæde, er kommet skuffede derfra, når de sidder med væggen ved deres side i stedet for en rude.

På Twitter delte Will Horton nogle billeder af sædet. Han tilføjede: "Det mest ikoniske sæde på et fly er helt sikkert 1A. Næstmest berømte? Måske Ryanairs sæde 11A."

Faktisk er sædet blevet så kendt, at det er overalt på sociale medier som en sjov meme. Mange mennesker har beklaget sig over at få den uheldige plads.

"Nå, hvad angår udsigt. Det var mine værste flyvninger nogensinde. Intet vindue ved sæde 11A, og selv når jeg prøvede at kigge ud, var der intet at se! Lort!" skrev brugeren Mark Swain.

Sean Higgins delte også et billedet af sædet og skrev: "Fantastisk udsigt om natten," hvortil Ryanair svarede, "det er den samme om dagen for at være ærlig."

Men flyselskabet hævder, at der er en stor fordel ved det upopulære sæde. De hævder, at det er det bedste sted at få noget tiltrængt søvn - sandsynligvis fordi der ikke er nogen risiko for, at lys siver ud af persiennens sider.

Anbefalet til dig