Sælger privat parkeringsplads i København - prisen får internettet til at tabe kæben

30/03/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Home
“Udbud og efterspørgsel” i indre København har nået nye højder

Mest læste i dag

Parkeringsproblemer kan være en konstant irritation i København, og især i områder som Frederiksstaden kan det føles som en umulig opgave at finde en ledig p-plads.

Men nu er der en løsning på problemet for dem, der har råd til det.

Ifølge SE og HØR har Mæglerfirmaet home annonceret salget af en "Privat garage med sublim placering" midt i Frederiksstaden på Store Kongensgade 90.

Med en elektrisk betjent åbning og en størrelse, der passer til de fleste større biler, kan denne parkeringsplads være den drømmeplads, som mange bilejere har ledt efter.

Men det er ikke billigt at eje en af Københavns bedste parkeringspladser.

Den nye ejer skal betale en kontantpris på 895.000 kroner for at blive ejer af denne parkeringsplads, og derudover skal der betales en månedlig ejerudgift på næsten 900 kroner.

Er du villig til at betale prisen for muligheden for at undgå de evigt frustrerende parkeringsproblemer i København? Så kan du byde på denne parkeringsplads eller læse mere om den på mæglerfirmaets hjemmeside her.

For dem, der har råd til det, kan denne privatgarage være svaret på en af de største irritationer i livet som bilejer i København.