Sæt kryds i kalenderen: Populært DR-program vender tilbage

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Premieredatoen er sat.

Mest læste i dag

DR har nu løftet sløret for, at en række ændringer i deres programplan, og noget af det, der falder mest i øjnene, er, at et yderst populært program vender tilbage.

Det skriver B.T.

Radiolyttere kan spændt se frem til igen at kunne høre 'Lågsus', som altså er tilbage på kanalen den 19. januar.

Selvom det evigt populære vært, Pelle Peter Jencel, for nylig annoncerede sin afgang fra P3 på Instagram, har han ikke sagt farvel til radiokanalen.

Sammen med Nicholas Kawamura vil han atter indtage værtsrollen på 'Lågsus', der drejede nøglen om i 2018. Hver fredag vil programmet blive sendt fra klokken 16 til 18.

På P4 kan lytterne se frem til et nyt program præsenteret af den tidligere svømmestjerne Lotte Friis. Hun vil underholde lytterne hver fredag fra klokken 14 til 16 med programmet 'For første gang'.

I programmet vil hun hver uge have en spændende gæst i studiet til en samtale om de udfordringer og oplevelser, gæsten står overfor.

Programmet får premiere den 12. januar og byder på en unik mulighed for at komme tættere på interessante personligheder og deres livshistorier.

Genoplivningen af 'Lågsus' med Pelle Peter Jencel og Nicholas Kawamura samt Lotte Friis' nye program 'For første gang' er blot nogle af højdepunkterne i den kommende programplan.

Anbefalet til dig