Sagde nej tak flere gange - men nu har Hilda skiftet mening

03/8/20 12:00

Christian Granhøj Skouboe

Hilda er blevet spurgt flere gange. Nu stiller hun op. Foto: PR - Keldoghilda.dk
Efter flere frierier har Hilda langt om længe sagt ja.

Nu begynder tv-stationerne lige så stille at geare op til efterårssæonen, hvor flere af danskernes favoritprogrammer traditionen tro vender tilbage. Et af dem, der har været fast inventar i danskernes fredagaften de seneste ti år, er Vild med Dans. 

Årets premiere imødeses altid med spænding, når TV2 lige så stille lukker op for posen af kendte danskere, der har sagt ja til at spænde lakskoene, hanke op i balkjolen og indtage dansegulvet det bedste, de har lært. Tirsdag er det dog en af landets mest kendte og folkekære sangerinder, der selv fortæller til Ekstra Bladet, at hun skal deltage.

Trådt over tæerne af Keld

Det drejer sig om Hilda Heick. 

"TV2 har spurgt mig flere gange, og jeg har sagt nej hver gang, fordi det ikke passede ind i vores liv, men nu kunne det lade sig gøre, og derfor har jeg sagt ja. Og helt ærligt – jeg er lige ved at fortryde det, for jeg er så nervøs for, hvordan det skal gå med en gammel kone som mig. Jeg kan jo hverken hoppe op i luften eller lave piruetter," udtaler sangerinden selv til Ekstra Bladet, inden hun fortsætter: 

"Men jeg må gøre det så godt, jeg kan, og bare jeg ikke ryger ud med det samme, så er det også o.k. I min optik vil det være ekstremt synd for min professionelle dansepartner, der har skullet knokle med mig, hvis vi smides ud med det samme."

Udover at have været en enkelt gang til dans som 16-årig, hvor Keld trådte hende over tæerne, så bedyrer sangerinden, at hun ikke har nogen særlig erfaring på danskgulvet.