Sagen om den 13-årige pige: Nu indkalder politiet til pressemøde

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Nu er der indkaldt til pressemøde.

Mest læste i dag

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi indkalder nu igen til pressemøde i sagen, hvor en blot 13-årig pige blev kidnappet af en 32-årig mand.

Det er nu 10 dage siden, at politiet senest holdt pressemøde i sagen, hvor de kunne meddele en yderst opløftende besked, da den 13-årige pige var blevet fundet i live.

Nu indkalder politiet så igen til pressemøde, og denne gang vil politiet fortælle om efterforskningen mod den 32-årige mand, der blev anholdt søndag og præsenteret for grundlovsforhør mandag, hvor han fortsat sidder varetægtsfængslet.
Pressemødet vil finde sted klokken 12.00.

Det ved vi

Siden anholdelsen af den 32-årige mand, er politiet kommer med flere informationer. Blandt andet blev det meddelt, at der kunne være en medgerningsmand, men dette er hverken be- eller afkræftet.

Derudover har politiet også beslaglagt en bil, som den 32-årige mand tidligere har ejet. Her er der tale om en sølvgrå Hyundai I30, som blev fundet i Slovakiet.

Årsagen til at denne bil er blevet beslaglagt skyldes, at bilen kan være af interesse i forbindelse med Emilie Meng-sagen, hvor den dengang 16-årige Emilie Meng blev kidnappet og siden fundet myrdet.

Nyheder24.dk vil opdatere så snart der er nyt.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig