Sagen om Farhad har nu taget en ny og uventet drejning

Foto: Sydøstjyllands Politi
Foto: Sydøstjyllands Politi
Netop som en del af familien var på vej til Tyskland, rullede en ny melding ind.

Mest læste i dag

Det er ikke længe siden, at DR-dokumentaren ‘Forfulgt af politiet?’ rullede over skærmen, og siden da har den haft stor opmærksomhed fra den danske befolkning.

DR-dokumentaren drejer sig om, at en 16-årig dreng ved navn Farhad forsvandt den 9. april 2022 efter en politiaktion.

Det skriver VAFO.

Hans familie frygter, at han er død, men politiet formoder ikke, at der er sket ham noget kriminelt.

Forleden meldte politiet så for første gang ud, at man formoder at Farhad er i Tyskland, da de har fået tilsendt et billede fra de tyske myndigheder, men nu har sagen taget endnu en drejning.

Set et nyt sted

Manden bag den dokumentar, der har taget landet med storm, Thomas Lemke, har nu skrevet på sin Facebook-profil, at Farhads mor har fortalt, at drengen nu opholder sig i Grækenland med en ukendt arabisk kvinde samt hendes mand.

Farhads onkel og tante var ellers på vej til Tyskland for at lede efter Farhad, men nu er de vendt om igen efter denne uventede drejning i sagen:

“Farhads onkel og tante kørte ellers til Tyskland i går aftes, efter de havde fået adressen på det tyske asylcenter fra Sydøstjyllands Politi, der ligger tæt ved den østrigske grænse. Herfra ville de forsøge at lede efter Farhad, men de er nu på vej tilbage til Danmark igen, efter den nye udvikling i sagen”, skriver Thomas Lemke i sit opslag.

Ifølge Thomas Lemkes opslag på Facebook har Farhad angiveligt udtrykt frygt for politiet og ønsker, at hans familie kommer til ham i Tyskland.

Denne seneste udvikling i sagen er blevet meddelt det danske politi.

Herunder kan du se hele opslaget.

Anbefalet til dig