Salling Group deler kæmpe nyhed: Sådan mærker du det

04/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: Basalt
Salling Group har nu løftet sløret for, hvad der er udsigter til det næste stykke tid.

Mest læste i dag

Den 11. oktober i 2022 åbnede Salling Group Danmarks første Basalt-butik.

Det er omtrent seks måneder siden, at koncernen startede deres test af butikskæden, der lovede at have 15 procent lavere priser end de øvrige discountbutikker.

Starten af den nye kæde Basalt har været en rutsjebanetur, men på trods af omstændighederne er Henrik Nielsen, kædechef i Basalt, optimistisk omkring kædens fremtid.

Sådan skriver B.T.

Derfor er Basalt nu klar til at prøve noget nyt. Butikskæden udvider nemlig sortimentet nu, da de mener, der er mere, der skal testes.

Derudover forsvinder hele tre Basalt-butikker fra jordens overflade, men til gengæld vil fire nye butikker se dagens lys.

Basalt-butikkerne i Hellerup og Brønshøj vil blive omdannet til Netto-butikker, mens Basalt-butikken i Silkeborg blot drejer nøglen om.

Blandt de fire nye butikker har tre af dem fået lokationen fastlagt, og de skal befinde sig i henholdsvis Fredericia, Greve og Nakskov.

Det udvidede sortiment kommer i form af 50 nye varenumre på frost, fortæller Basalts kædechef, Henrik Nielsen til B.T.

Hvad fremtiden byder på for Basalt er endnu uvist, men testen af den nye kæde vil fortsætte året ud, hvor der så skal vurderes, om projektet skal drives videre, eller om projektet skal lukkes helt:

“Vi kommer til at få en masse viden. Vi tester mange ting og får viden, der ikke kun er i kæden Basalt, men hele Salling Group. Om kæden klarer sig godt, så vi kan åbne flere butikker - det må tiden vise”, forklarer Henrik Nielsen til B.T.