Salling Group deler stor nyhed: De første butikker åbner allerede til efteråret

Af: Lucas Andreas

|

27/05/2024

Salling Group tror stadig på de fysiske butikker.

Mest læste i dag

Glæden er stor ved Salling Group for tiden.

For nyligt præsterede de et kæmpe overskud på 1.6 milliard kroner, og nu har de netop annonceret et stort nyt samarbejde.

Salling bliver den fremtidige partner for flere BOSS- og HUGO-butiksåbninger i Danmark, samtidig med at tilstedeværelsen og synligheden af mærkerne i stormagasinerne øges. Helt konkret vil over 100 kvadratmeter blive dedikeret til BOSS- og HUGO-brands i Aarhus.

Det fortæller de i en pressemeddelelse.

HUGO BOSS kommer med et stærkt koncept og brandportefølje. Sallings stormagasiner skaber unikke og inspirerende kundeoplevelser for de tusindvis af kunder, der hver uge besøger de to stormagasiner i Aarhus og Aalborg.

De første selvstændige franchisebutikker drevet af Salling planlægges at åbne i efteråret 2024. Salling vil give løbende opdateringer om specifikke åbninger.

- Vi er begejstrede og glade for samarbejdet med en global virksomhed som HUGO BOSS, der hører til i Premium segmentet. Samarbejdet giver os unikke muligheder for at etablere nye og bedre indkøbsoplevelser for vores kunder, mens vi sender et klart signal om, at vi tror på de fysiske butikker og den menneskelige interaktion. Dermed skaber vi nye attraktive arbejdspladser og bidrager direkte til den vigtige samfundsopgave det er, at holde gang i landets stormagasiner, gågader og butiksmiljøer, siger Marianne Bedsted, direktør for Salling.

- Salling skal være der, hvor vores kunder er. Vi ser stadig et stort udviklingspotentiale, som ikke kun omhandler vores eksisterende forretning, hvor vi konstant forbedre og innoverer. Vi tror på, at vi i vores franchiseforretning kan tilføje endnu mere og udvide med nye brands i Danmark. Og måske endnu bredere, siger Marianne Bedsted.

Salling åbner de første butikker i løbet af efteråret 2024. Salling forventer desuden, at et tocifret antal af butikker åbner ved udgangen af 2026.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig