Salling Group: Nu kan du medvirke til, hvad der skal stå på hylderne i Bilka og Føtex

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Har du et godt produkt, som du godt kunne tænke dig at finde på hylderne i enten Bilka eller Føtex?

Lige nu læser andre også

Nu vil der være mulighed for at være med til at bestemme, hvilke nonfood-produkter, der skal være at finde i Bilka- og Føtex-butikkerne, der ligger overalt i det danske land.

Salling Group inviterer nemlig til Innovation Day 2023, hvor de gæstende har muligheden for at bringe nye produkter til hylderne og dermed være med til at bestemme, hvad kunderne kan finde i butikkerne fremover.

Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

Salling Group ser også ud over landets grænser og tilbyder derfor mulighed for både fysisk og virtuel deltagelse ved Innovation Day 2023, hvor udvalgte leverandører og producenter vil få en eksklusiv mulighed for at ende på hylderne i Bilka og Føtex.

Et nyt format

I år vil Innovation Day strække sig over to dage, og som noget nyt får alle deltagere mulighed for at udstille og præsentere sine ideer og koncepter for medarbejdere på Salling Groups hovedkontor.

8. november 2023: Salling Group åbner dørene til Innovation Day 2023, hvor deltagerne skal pitche sit produkt eller koncept og overbevise juryen om, at netop deres produkt skal indgå i koncernens varesortiment. Før og efter præsentationen vil der være mulighed for at opstille en stand på hovedkontoret, som juryen undervejs vil besøge.

9. november 2023: Salling Group giver mulighed for, at alle deltagere kan udstille og præsentere deres koncepter og produkter for Salling Groups medarbejdere ved et åbent arrangement på hovedkontoret. 

Hvorfor deltage i Salling Groups Innovation Day?

Innovation Day 2023 er et springbræt til et potentielt samarbejde med landets største dagligvarekoncern. Sidste års deltagere bestod af en bred vifte af iværksættere, privatpersoner samt etablerede producenter og leverandører, der repræsenterede en bred vifte af kategorier fra wellnessprodukter til transportable fjernsyn. De præsenterede med stor succes deres koncepter og produkter foran juryen. FAO Schwarz og NSI Electronic skabte stor opmærksomhed og var blandt de vindende deltagere ved Innovation Day 2022.

NSI Electronic havde altså fornøjelsen af at deltage i Salling Groups Innovation Day 2022, hvor de præsenterede deres revolutionerende nyhed for juryen: Prosonic Go – et 32” Android Smart TV på batteri.

”Det er ikke hverdagskost med revolutioner i TV-branchen,” fortæller Martin Kjærsgaard Bach, Managing Director hos NSI Electronic og fortsætter:

”Når et produkt vinder Salling Groups Innovation Day, giver det flere muligheder end normalt for øget eksponering i form af markedsføringer, butiksplaceringer osv. Vi har fået en fantastisk promovering af Prosonic Go. Samtidig har butikkerne været gode til at følge op med en masse sjove Facebook-tiltag, fordi de også synes, det er spændende, når Salling Group er først ude med de nyeste gadgets. Alt i alt et rigtig godt tiltag, som har været sjovt og spændende at deltage i.”

Ansøg nu og få chancen for at skrive din egen succeshistorie med Salling Group

Brænder du inde med et nyt og innovativt nonfood-produkt, som ikke er på hylderne i Salling Group, kan du sende din ansøgning til dette års Innovation Day her: https://sallinggroup.com/innovationday.

Anbefalet til dig