Salling Group tager vigtigt initiativ: Vil gøre en kæmpe forskel for alle ansatte

Af: Mie M.B

|

19/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Initiativet skal fremme den generelle sundhed og trivsel blandt medarbejdere

Mest læste i dag

Salling Group tager nu et skridt fremad for at tackle de udfordringer med mental sundhed, som mange danskere, især de unge, står overfor. Med et nyt og omfattende sundhedsprogram, "Mental Sundhed", ønsker virksomheden at skabe et bedre arbejdsmiljø for deres medarbejdere. Det skriver Dagligvarehandlen.

Programmet, der lanceres i kølvandet på bekymrende statistikker om danskernes mentale helbred, omfatter webinarer for ledere, mentaltræningsprogrammer og en virtuel værktøjskasse med konkrete tiltag. Louise Gade, Executive Vice President, People, Culture & Sustainability i Salling Group, forklarer, at programmet ikke blot er en samling redskaber, men en integreret del af virksomhedens dagligdag.

Det betyder, at både ledere og medarbejdere oplever et øget fokus på trivsel og åbenhed omkring mentale udfordringer. Dea Tjørnild, service- og personalechef i Føtex i Aarhus, understreger vigtigheden af at se mennesket bag medarbejderen og støtte dem gennem eventuelle mentale udfordringer.

Salling Groups indsats bygger på forskningsbaserede programmer og et samarbejde med "ABC for mental sundhed", der sætter fokus på arbejdspladsens rolle i at fremme mental sundhed. Charlotte Meilstrup, forsker i mental sundhed, fremhæver vigtigheden af at skabe en kultur, der understøtter trivsel, hvor både elever og ledere får redskaber til at håndtere udfordringer og fremme et positivt arbejdsmiljø.

Programmet sigter mod at styrke den mentale sundhed ved at opfordre til aktivitet, fællesskab og meningsfuldhed. Det er et skridt mod at skabe et bedre arbejdsmiljø, der gavner både medarbejdere og virksomhedens samlede præstation.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig