Sammen skrev de "Vild med dans"-historie: Nu skal de kæmpe mod hinanden

14/08/2021

Mathias Busekist

Foto: Daniel Stjerne/TV2
Silas Holst og Jakob Fauerby formåede at danse sig til førstepladsen og ”Vild med dans”-trofæet, da de i 2019 vandt det populære tv-program.

Mest læste i dag

Silas Holst er for nylig blevet et stort samtaleemne i Danmark, hvilket blandt andet skyldes, at flere og flere begynder at lade op til "Vild med dans", der blænder op for 18. sæson til september. 

Danseshowets af flere omgange kronede konge Silas Holst får i denne forbindelse fornøjelsen af Lise Rønne, hele Danmarks oprindelige "X Factor"-mor, som man har formået at lokke med i manegen som nydanser.

Silas Holst formåede blandt andet at hive trofæet hjem ved at vinde førstepladsen - og seernes hjerter - sammen med Jakob Fauerby med deres flotte danse. 

Og nu skal "Vild med dans"-vinderne såmænd dyste sammen igen - men med andre makkere. 

Silas Holst og Jakob Fauerby vil begge kunne opleves lørdag aften i tv-udsendelsen "En vej ud", hvori to hold bliver lukket inde i et escape room, som kræver, at man finder ledetråde og løser gåder, hvis man ønsker at finde en vej ud igen. 

Mille Gori, som de fleste danskere kan nikke genkendende til at stiftet bekendtskab med, da hun var en del af dommerpanelet i "Den vildeste danser", bliver Silas' makker, mens Jakob Fauerby vil skulle arbejde sammen med skuespilleren Lisbeth Wulff. 

Programmet vil både skabe masser af uhygge og sjove situationer, når holdene sendes ind på et hjemsøgt børneværelse, hvor de skal finde en lille piges dukke. 

Silas Holst, Mille Gori, Jakob Fauerby og Lisbeth Wulff kan opleves i "En vej ud", som bliver sendt på TV 2.

Anbefalet til dig