Samtlige butikker holder lukket samme dag: Det her betyder det for dig

Af: Kasper Rud

|

06/09/2024

Nyheder
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Vær opmærksom på, at en stor dansk kæde vælger at lukke samtlige butikker på samme dag.

Lige nu læser andre også

Jem & Fix lukker alle butikker på grund af personalefest.

Den landsdækkende byggemarkedskæde Jem & Fix har besluttet at lukke alle sine 129 butikker søndag den 15. september.

Årsagen er en årlig personalefest, som kæden prioriterer højt.

Det betyder, at danskerne må planlægge deres gør-det-selv-projekter uden hjælp fra Jem & Fix den dag.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Vores personalefest er noget helt særligt. Vi prioriterer den højt og har knoklet for at levere et brag af en fest. Medarbejderne er grunden til vores succes, så de fortjener at blive fejret," udtaler Claus Petersen, administrerende direktør i Jem & Fix.

Festen har også konsekvenser for åbningstiderne dagen før, lørdag den 14. september. Her har flere af kædens butikker nemlig valgt at lukke tidligere end normalt. Kunder opfordres til at tjekke deres lokale butikkers åbningstider på Jem & Fix' hjemmeside.

Den årlige personalefest finder sted den anden weekend i september hvert år. Det er én af kun fem dage om året, hvor Jem & Fix holder lukket. De øvrige lukkedage ligger omkring jul og nytår.

Kædens beslutning om at lukke alle butikker samme dag understreger, hvor vigtigt det er for Jem & Fix at værdsætte sine medarbejdere. Det er et signal om, at medarbejdernes trivsel og anerkendelse spiller en central rolle i virksomhedens kultur. Medarbejdernes indsats er afgørende for kædens succes, og derfor får de nu en hel dag fri efter festen til at komme sig over festlighederne og de eventuelle tømmermænd, der følger med.

For kunderne betyder det, at de bør planlægge deres indkøb i god tid, da der ikke vil være nogen adgang til Jem & Fix den 15. september.

Anbefalet til dig