Sandwich solgt i hele landet tilbagekaldes: Spis den ikke!

22/11/22 07:56

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock
En sandwich, der er blevet solgt i butikker i hele landet, bliver nu tilbagekaldt, da den har fået et forkert mærkat.

Har du været en tur forbi en 7-Eleven-butik for at stille sulten? Og endte du med at købe en sandwich med kylling, bacon og karrydressing med?

I så fald skal du være opmærksom på, at den landsdækkende kæde har været nødt til at tilbagekalde produktet, som er blevet solgt i hele landet, skriver Dagens.dk.

Grunden til dette er, at produktet har et indhold af allergenet sulfit. Som udgangspunkt ville dette ikke være et problem. Det er det dog i dette tilfælde, da det ikke fremgår af produktets indpakning.

Det oplyser Food Partners Copenhagen i deres tilbagekaldelse.

Hertil lyder det, at mærkatet for en sandwich med kylling og bacon, ved en fejl er blevet sat på 7-Elevens sandwich med skinke og ost. Det betyder, at de forbrugere, der tror, at de har købt en sandwich med kylling og bacon, kan få sig noget en overraskelse. Det kan nemlig vise sig, at den i virkeligheden har været med skinke og ost.

Det fremgår af pressemeddelelsen fra Food Partners Copenhagen, at deres sandwich med skinke og ost har et indhold af allergenet sulfit. Det er et allergen, der ikke fremgår af mærkatet for deres sandwich med kylling og bacon.

Er man allergisk over for sulfit, er der derfor en risiko for, at man får en allergisk reaktion. Derfor er det vigtigt, at man er opmærksom på dette, inden man sætter tænderne i den tilbagekaldte sandwich.

Den sandwich, der er omfattet af tilbagekaldelsen, har en nettovægt på 210 gram. Hertil har den en sidste anvendelsesdato, der hedder 24. november 2022.

Skulle det vise sig, at du har købt en sandwich, der er omfattet af tilbagekaldelsen, kan du naturligvis få dine penge retur. Det kræver blot, at du afleverer sandwichen i den butik, hvor du har købt den.