Sangerinden Duffy beskriver grufulde detaljer om fire ugers kidnapning

06/04/2020

Kathrine Frich Lindstrøm

Foto: Shutterstock
Sangerinden Duffy stod frem tidligere på året og fortalte at hun forsvandt fra spotlyset, fordi hun havde været udsat for voldsomme overgreb. Nu fortæller hun uddybende om hendes forfærdelige oplevelser

Mest læste i dag

Den 35-årige sangerinde frygtede for sit liv, da hun blev kidnappet mens hun fejrede sin fødselsdag på en restaurant i et fremmed land.

Det skriver thesun.co.uk

Kidnappet på sin fødselsdag

Duffy har holdt den frygtelige oplevelse hemmelig for alle i ti år, men søndag fortalte hun modigt om sine oplevelse og roste sin psykolog for at redde hende.

Hun har publiceret detaljer om den forfærdelige oplevelse på hendes hjemmeside duffywords.com. Her fortæller hun:

”Det var min fødselsdag, nogen gav mig stoffer på en restaurant, herefter var jeg på stoffer i fire uger og rejste til et fremmed land. Jeg kan huske at jeg sted på flyet og vågnede igen på bagsædet i en kørende bil. Jeg blev holdt på et hotelværelse og gerningsmanden kom tilbage og voldtog mig,” skriver hun i opslaget, og fortsætter:

”Jeg kan huske smerten og at jeg prøvede at blive ved bevidsthed efter det var sket. Jeg var fanget med ham i endnu et døgn, hvor han ikke engang kiggede på mig. Jeg skulle gå bag ham, men jeg var nogenlunde ved bevidsthed. Han kunne have skaffet mig af vejen.”

 

Kunne ikke stikke af

Duffy overvejede at stikke af, men hun kunne ikke se muligheden for det.

“Jeg overvejede at løbe væk til en by i nærheden mens han sov, men jeg havde ikke nogen penge, og jeg frygtede at han ville ringe til politiet og melde mig savnet, som så ville finde mig. Jeg vidste ikke at jeg havde styrken til at overleve det der skete i de dage,” fortæller Duffy i sit opslag og fortsætter:

“Jeg fløj tilbage med ham, og bevarede roen og opførte mig så normalt som nogen kan i sådan en situation da jeg kom hjem. Jeg sad i en døs, fuldstændig som en zombie. Jeg vidste at mit liv var i fare, for han blev ved med at fortælle at han ville dræbe mig.”

Duffy blev fløjet til et fremmed land, men oplevede også at være påvirket af stoffer og måske voldtaget i sit eget hjem.

”I fire uger holdt gerningsmanden mig på stoffer i mit eget hjem, jeg ved ikke om han voldtog mig i den periode, jeg kan kun huske at vågne op i en bil i det fremmede land, og den flugt der skete i dagene efter,” skriver hun i opslaget.

Psykolog reddede hende fra selvmord

Duffy forsvandt fra showbiz efter oplevelsen. I februar lagde hun et opslag op på sin Facebook, hvor hun sagde, at hun ville fortælle sin grusomme historie.

Det har dog ikke været let for sangerinden at fortælle historien, og hun insistere på, at hun ikke ville være i live i dag, hvis det ikke var for hendes Psykolog.

”Den første person jeg nogensinde fortalte historien, var min psykolog. Jeg har ingen idé om, hvordan jeg var så heldig at finde hende, hun har en fantastisk hjerne og er meget dygtig. Jeg oplevede selvmords tanker efter oplevelsen, men hun lærte mig at kende, og så mig som et menneske. Hun var meget blid. Dengang var tanken om bedring nærmest umulig.”

Duffy siger: “jeg skammer mig ikke længere over at noget sårede mig så dybt,” hun tilføjer ”selvom min historie er mørk, så taler jeg fra hjertet, for mit liv og for andres liv, der har været igennem noget lignede.” hun fortsætter:

“Jeg offentliggjorde de ord jeg skrev for et par uger siden, fordi jeg var træt af at gemme mig. Jeg følte mig aldrig fri. Jeg var blevet bundet af min historie som en mørk hemmelighed. Det fik mig alene og følte mig alene.”

Hun afsluttede sit lange opslag med at skrive at nu var hun endelig fri.

Anbefalet til dig