Sara Bro med privat afsløring

21/4/22 08:04

Sarah Steenfeldt

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Nu kommer den populære radiovært med en afsløring.

Hver lørdag kan du høre Sara Bro i radioprogrammet 'Sara & Monopolet' hvor hun inviterer tre kendte danskere i studiet. Her diskuterer de danskernes store og små dilemmaer, med Sara Bro i spidsen som vært. 

Derudover er hun også vært på podcasten 'Hjerteflimmer for voksne', hvor hun sammen med parterapeut Jytte Vikkelsø og to gæster, taler om de store og vigtige spørgsmål om kærlighedsrelationer.

I det seneste afsnit gæster Uffe Buchard og Emma Libner studiet og her falder snakken også på Sara Bros eget kærlighedsliv.

I efteråret sidste år kunne hun fortælle, at hende og hendes daværende forlovede Lasse Lund var gået fra hinanden.

 "Der er en side af min tur til Schweiz som jeg ikke har vist her på IG, fordi jeg har været for ked af det. Lasse og jeg har brudt op. Og selvom min første alene-ferie har været planlagt længe før det, så har det vist sig at være den bedste medicin for mit hjerte, at gå alene rundt oppe i Alperne," lød det dengang fra Sara Bro. 

Vigtigt spørgsmål

Nu er der en ny mand i Saras liv og det løfter hun sløret lidt for i podcasten - her fortæller hun også, at der hurtigt blev stillet et særligt spørgsmål.

"Ret hurtigt spurgte han mig, om vi kunne definere, hvad det var vi havde. Og så var jeg sådan lidt ”hvad mener du med det?”, fortæller Sara Bro i podcasten. 

Spørgsmålet blev stillet for at forventningsafstemme hvorvidt de to så andre - eller kun hinanden. 

Sara Bro fortæller at hun ikke havde planer om at se andre mens de to dater, mens hendes date ikke nødvendigvis havde det på helt samme måde - men dog gerne ville forventningsafstemme.

Samtidig fortæller Sara Bro at hun har nydt at være single, fordi hun derfor har haft mere tid til andre ting. 

Hun beskriver også relationen til manden som 'sjov' og understreger at hun ikke har et behov for at tage ud og finde noget andet i mens. 

"Men jeg ved da ikke, hvis der lige pludselig kom en eller anden vildt grineren gående herude," tilføjer hun.