Sara Bro melder ud: Stillede ét særligt krav til DR

16/08/2021

Sarah Steenfeldt

Sara Bro i forbindelse med første arbejdsdag på Sara & Monopolet. Foto: DR, Uffe Weng
Hun ville gerne være vært på radioprogrammet "Sara & Monopolet" - men der var dog ét krav.

Mest læste i dag

Sara Bro blev udvalgt til at overtage et af Danmarks mest hørte radioudsendelser, da hun blev bedt om at stå i spidsen for "Mads og monopolet", som dermed ændrede navn til "Sara og monopolet". 

Hun er dog en ambitiøs kvinde, da hun samtidig er i fuld sving med sit eget radioprogram, som hun ikke havde i sinde at opgive, selvom hun overtog ovennænvte program.

Sara Bro er heldigvis ikke sådan at vippe af pinden, selvom hun indrømmer, at der har været fart på det seneste halve år, hvor hun har stået i spidsen for to DR-programmer - "Hjerteflimmer for voksne" og "Sara og monopolet". 

Det var mit eget krav 

"Det har været lidt mere end en fuldtidsstilling i det her første halve år, og det er vi ved at få styr på nu. Jeg skal lige finde den der berømte work/life-balance. Jeg har ikke fået stress, men jeg er nødt til på et tidspunkt at finde tilbage til en almindelig arbejdsuge igen," fortæller Sara Bro til Ekstra Bladet, da de fanger hende under gallapremieren på "Ternet Ninja 2" i Impreial-biografen i København. 

Hun understreger dog erfterfølgernde, at travlheden, som er et resultat af to krævende jobs, stammer fra det ultimatum, som hun stillede DR, da hun blev bedt om at overtage for Mads Steffensen. 

"Det var mit eget krav til DR for at sige ja til at overtage Monopolet, at jeg også fik lov til at beholde 'Hjerteflimmer for voksne', for det har jeg jo selv fundet på, og jeg laver alting selv på programmet, og det vil jeg gerne fortsætte med. Det er lige som en kontrakt, jeg har med de medvirkende, at de udleverer en del af sig selv, og så følger jeg det helt til dørs," siger Sara Bro.

Hun tilføjer efterfølgende, at det hele kan lade sig gøre, og at hun elsker det hele, hvorfor det ikke føles som hårdt arbejde.

Anbefalet til dig