Sara Maria Franch-Mærkedahl deler hjerteskærende nyt

Af: Ida Hansson

|

22/08/2023

Nyheder
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Den tidligere vejrvært kommer nu med en trist opdatering på Instagram.

Mest læste i dag

Den altid smilede Sara Maria går lige nu igennem en svær tid. På Instagram deler hun dagligt opslag med sine 28,5 tusind følgere, men de sidste par dage har der været stille, og det er der en helt særlig grund til.

Det fortæller hun nu i et rørende opslag på Instagram.

I disse dage er der lidt stille her på profilen. Og I er så søde at spørge om jeg er okay - shit altså al den gode IG kærlighed. Ind imellem er det svært for mig at finde ud af, hvor meget jeg skal dele. Hvor går min grænse for at dele? Hvad gider I at høre om? Kan jeg tillade sig at være glad her på profilen mens jeg også er ked af det i det private…? Det syntes jeg lige nu er lidt svært at finde ud af…," skriver hun og fortsætter:

"Arbejdsmæssigt sker der mange virkelig spændende ting. Og herhjemme i vores fine nye hjem, går det rigtig godt. Men…. Min lille papi har det desværre rigtig dårligt. Og mit hjerte er helt utrolig ulykkelig over situationen. I morgen kommer han på Hospice, og det skal mit system lige rumme. Derfor har jeg været stille og er det nok også lidt endnu."

Sara Maria delte tilbage i juni måned et billede af sig selv og sin far, da han havde gennemgået en operation. I et senere opslag skrev hun dog, at det gik utrolig meget op og ned- men desværre mest ned.

Vi sender det varmeste tanker til Sara Maria i denne svære tid.

Hvis du vil se de fine billeder, der følger med Instagram-opslaget kan du klikke her.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig