Sarah Grünewald deler særpræget fetich: Det startede allerede da hun var lille

01/10/2022

Henrik Rothenbücher

Foto: Magnus Eckstrøm/TV 2
Sarah Grünewald deler en bizar fetich, som startede allerede da hun var 5-6 år gammel.

Mest læste i dag

De fleste har sikkert en vane eller noget som de finder rart, som andre slet ikke kan sætte sig ind i.

På sin Instagram deler den populære tv-vært en anderledes beskæftigelse, som hun finder særlig tilfredsstillende. Hun nævner selv, at hun godt forstår, hvis hendes følgere ikke deler samme passion for den slags.

En mandag aften efter at hun havde set fodbold med sønnen Luis var det tid. Derfor satte hun kursen mod badeværelset, hvor det var tid til at rense afløbet med en pincet - noget som hun elsker at bruge sin tid på.

“Her kan jeg løfte sløret for, at jeg har en lille fetich, som går ud på, at jeg vildt godt kan lide at rense afløbet med pincet. På mit badeværelse i Valby er der en hel kloakrist, jeg kan løfte op og sidde og tømme,” lyder det fra hende, mens hun viser en stor mørk klump skidt der har siddet fast i risten.

"Jeg har siddet og pillet det ud med en lille pincet. Det var simpelthen så tilfredsstillende,” fortæller hun glad og tilføjer, at det ikke er en nyopstået fetich - faktisk har den fulgt hende siden barndommen. 

Har grædt af grin

“Den her pincet-fetich startede allerede for mig, da jeg var en lille pige, hvor min mor gik i klip-klappere med dutter på, der masserede fødderne. Ind imellem dutterne sætter der sig sokkefnuller. Der fandt jeg ud af, at hvis man bankede de der slippers, så kunne man sidde og hive dem af i sådan nogle flager,” lyder det fra tv-værten, der i samme ombæring opfordrer sine følgere til at dele deres sære vaner.

Hun spørger i den forbindelse sine følgere, om der er nogen af dem der har en sær fetich eller en speciel vane - og det viser der sig i dén grad at være. Her fortæller Sarah Grünewald at de mange beskeder har fået hende til at græde af grin - derfor vil hun dele de anonyme beskeder. 

Efterfølgende deler hun et udpluk af de beskeder som følgerne har sendt til hende - og især én fetich går igen.

“Der er virkelig mange, der godt kan lide forbrændte mennesker. Hvor man sådan kan pille huden af i flager. Det lyder jo så ulækkert, men jeg synes også selv, det er så tilfredsstillende,” lyder det.

Andre bud lyder på at presse bumser, pille sand ud af håret og lugte til benzin.

Anbefalet til dig