Sarah Grünewald efter en hård tid: "Det er aldrig for sent"

Sarah Grünewald er vært på Vild med dans. Foto: Magnus Eckstrøm/TV 2

Under den seneste sæson af Vild med dans, mistede værten sin bror - nu sender hun en tak.

Efter en hektisk og hård tid, med Vild med dans og samtidig tabet af sin elskede bror, kommer Sarah Grünewald nu med en besked.

 

"Vi plejer at afslutte Vild med dans sidst i november. Det plejede at give mig lidt ro til at refelktere over den sæson, vi har haft. I år var der en del, der ikke var, som det plejede. Da vi sluttede, startede julen med det samme, og den overhalede hver en tak og hver en besked, som jeg ville have sendt afsted. Det er aldrig for sent, og det trøstrer jeg mig i skrivende stund med," skriver hun i et opslag på Instagram. 

Læs også

Lykkelige Dennis Knudsen: Deler sød nyhed

En helt særlig tak

Hun takker hele holdet bag Vild med dans - heriblandt deltagerne, produktionsholdet, makeupartisten, stylisten og redaktøren - og så sender hun en helt særlig tak, til hendes medvært Christiane Schaumburg-Müller. 

 

"Christiane, du er min ven, partner og mit tossede sidekick! TAK for dig!!! At miste min bror midt i denne sæson var svært, men jeg kom så fint igennem på grund af ovennævnte! TAK for denne gang! Jeg elsker jer," skriver hun i opslaget, hvor hun også takker resten af holdet for støtten.

I opslaget skriver hun også, hvordan hun savnede at kunne kramme i denne sæson - hun skriver, at det var en meget distanceret og anderledes måde at lave tv på. Det var især svært, når deltagerne røg ud skriver hun, for her ville hun gerne kramme dem - men blev nødt til blot at sende dem kærlighed på afstand. Hun skriver også, at hun efter otte år som værtinde, stadig føler sig utrolig heldig, beriget og værdsat på sin arbejdsplads.

 

Læs også

Opfordrer danskerne: Lad være med det

 

 

 

Læs også