Sarah Grünewald fejrede stor milepæl: Blev hylet helt ud af den

Nyheder
Magnus Eckstrøm/TV 2
Fredagens udgave af 'Vild med dans' blev mere følelsesladet end forventet for Sarah Grünewald.

Lige nu læser andre også

Sarah Grünewald er ved at være lidt af en veteran, når det kommer til "Vild med dans", eftersom hun efter fredagens udgave af dansekonkurrencen kunne fejre en stor milepæl i form af 100 optrædender som spydspids. 

Men skulle man tælle diverse øverunder med, så runder hun såmænd det dobbelte, hvilket hun slet ikke kan forstå.

I den forbindelse var der naturligvis sørget for en overraskelse til Sarah Grünewald, hvilket hendes medvært, Christiane Schaumburg-Müller, stod for, da hun kom med en kage samt en lykønskning til Grünewald - og det gik lige i hjertet. 

Hun blev faktisk så rørt, at hun næsten ikke kunne holde tårerne tilbage. 

Sarah Grünewald var dog næsten mere overrasket over, at folk havde formået at holde tæt, så hun ikke skulle falde mistanke om, hvad der skulle ske. 

"Nu har jeg jo været her i lang nok tid til at vide, at det er en stor maskine, der skal i gang, hvis man skal holde noget hemmeligt for mig, så det kom virkelig bag på mig, at der var tid til det på sådan en flot Bond-aften," siger hun ifølge Ekstra Bladet.

Programmet rullede over skærmen i takt med, at hun fik overrakt kage og lykønskninger, hvilket også medvirkede til, at hun blev lidt befippet, måske endda hylet ud af den. 

"Det var helt fint, jeg var glad for, at jeg ikke lige skulle sige så meget, for det var svært lige at skulle samle sig der."

Sarah Grünewald fortæller, at hun sagtens kan se sig i rollen i lang tid endnu, endda i 100 afsnit mere. 

Anbefalet til dig