Sarah har løst mysteriet: Her havner de forsvundne sokker

18/9/22 14:20

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Efter en tur i tørretumbleren, er der næsten altid en sok der på mystiskvis mangler en partner.

De forsvinder altid i vaskemaskinen, og både nisser og hunden jævnligt må få skylden.

Sokker er bare ikke til at holde styr på, og når de har slynget rundt i sammen med underbukser, skjorter og t-shirts, så mangler der ofte altid én.

For amerikanske Sarah Rose går husstandens sokker ofte tabt i vaskemaskine og tørretumbleren i en sådan grad, at Sarah Rose tænkte, at hun havde fået en indbrudstyv, der udelukkende stjal hendes sokker.

Men ved en nærmere undersøgelse af hendes egen tørretumbler stod sandheden pludselig soleklar, og derfor skyndte Sarah Rose at dele sit tip i form af et billede på Twitter, der siden er gået viralt.

Foto: Privat 

Foto: Privat 

Føler sig ikke længere som en galning 

"Så, nu føler jeg mig ikke længere som en galning, når jeg ikke kan finde mine sokker," skriver hun på Twitter, hvor hun dog deler at andet billede af et ægtepar, der også har åbnet filteret på deres tørretumbler.

På billedet kan man se, hvordan at det vælter ud med de fortabte sokker, som i lang tid har manglet den ene halvdel af deres par.

Historien stammer fra et ægtepar, der arbejder som viceværter i forskellige bygninger, hvor ægtemanden en dag besluttede sig for at skille en tørretumbler fra hinanden, hvor han pludselig fandt alle sokker i hele verden samt helesyv dollars i småpenge. 

Sarahs tweet har fået Twitter på den anden ende, da mange slet ikke har tænkt, at der findes sådan et filter, som fanger de fortabte sokker.

Tømmer man filteret jævnligt, så finder man pludselig mange fortabte genstande, og ovenikøbet tørrer ens tøj hurtigere og bedre, når filteret er tømt.

Opslaget og det gode råde er siden blevet spredt vidt og bredt på Twitter, hvor mere end 62.000 brugere har liket og delt oplysningen om det ‘hemmelige rum’ i tørretumbleren.