Schnauzer strejfer alene rundt i snevejret: Nu efterlyses ejer

Tidligere på ugen opdagede politiet en hund, der strejfede rundt helt alene.

Mest læste i dag

Politiet i Østjylland leder efter en hundeejer, der er blevet væk fra sin hund. Det fortæller Østjyllands Politi i en efterlysning, som de har offentliggjort.

Heri står det klart, at ejeren har tre dage til at melde sig elles går arbejdet med at finde et nyt hjem til hunden i gang. Det oplyser politiet i efterlysningen. Her skriver politiet. 

"Østjyllands Politi søger ejeren af en schnauzer," skriver Østjyllands Politi, inden de tilføjer: 

"Fundet i Randers den 16. februar."

Genkender du hende?

Hunden blev fundet ud for Udbyhøjvej 331 i 8930 Randers. Den blev fundet sidst på formiddagen - omkring klokken 11.30 - tirsdag i denne uge.

Østjyllands Politi har ikke offentliggjort et billede af hunden, men har udsendt et signalement, som politiet håber vil føre til, at hunden eller dens ejer bliver genkendt. 

  • Race: Schnauzer
  • Køn: Tæve ca. 5+ år
  • Farve: Sølvgrå
  • Særlige kendetegn: Skæg, sort læder halsbånd
  • Indleveret hos: Dansk Dyreværn, Tingskoven 5, 8310 Tranbjerg
  • Kontakt: Tlf. 8733-4440 – hjemmeside: www.ddaa.dk

"Såfremt ejer ikke melder sig inden tre dage, vil hunden blive afhændet," oplyser Østjyllands Politi. 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig