Scorer nyt job: DR-vært skifter til konkurrenten

24/11/22 14:28

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock
Christina Bjørn stopper hos DR og rykker i stedet til konkurrenten.

Hvis du har set 'Husk lige Tandbørsten' på DR eller lyttet med på en af DRs mange radiokanaler, så har du helt sikkert stiftet bekendtskab med tv- og radioværten Christina Bjørn.

Fremadrettet vil det dog ikke være på DRs kanaler, du kan se eller høre den populære vært, der selv har valgt at skifte over til konkurrenten.

Det er radiokanalen Classic.fm, der ifølge Dagens.dk har udsendt en pressemeddelelse, hvor de oplyser, at de har ansat Christina Bjørn, der allerede fra næste uge skal stå i spidsen for programmet 'Classic Formiddag'.

I pressemeddelelsen fortæller programchef på Classic.fm, Allan Tang, at de meget stolte af at have fået Christina med ombord.

"Christina Bjørn er en fantastisk dygtig og erfaren radiovært, som vi er stolte over at have fået med ombord. Med ansættelsen af Christina Bjørn får vi en af branchens absolut bedste musikformidlere og den knowhow, hun tilfører fra både DR og kommerciel radio og tv, gør hende helt unik for vores kanal," fortæller han.

Samtidigt forklarer den erfarne vært, hvorfor hun valgte at forlade DR til fordel for Classic.fm.

"Jeg er helt klart tiltrukket af kanalens stærke musikprofil og det enorme potentiale, Classic.fm har. Passionen har jeg tilfælles med lytterne, og jeg elsker dynamikken mellem nuet og nostalgien. Jeg glæder mig også til at bruge min erfaring fra tv-shows og live events, så vi kan komme ud og møde vores lyttere og opnå et endnu stærkere fællesskab," fortæller hun.

Den 39-årige Christina Bjørn har været ansat på DR siden 2011.

Senest har hun fungeret som vært på sommerprogrammet 'Poptur', der blev sendt på radiokanalen P4.