Scorer nyt job: Prins trækker i kongens klæder

Nyheder
Prinsen har fået et job i forsvaret. Foto: Shutterstock
Det er ikke tit, at den kongelige familie får nyt job, men i Sverige skal Carl Philip til at besidde er mere normalt job, ligesom hans kone prinsesse Sofia også har hjulpet under coronakrisen.

Mest læste i dag

Prins Carl Philip har fået et ekstra job, som han har varetaget i al hemmelighed.

Hemmeligt job

Jobbet har indtil videre været ganske hemmeligt, men nu har det svenske kongehus udsendt en pressemeddelelse, hvor de skriver om prins Carl Philips nye job, som han altså har startet på helt hemmeligt.

Det nye job har givet prins Carl Philip en hyldest på de sociale medier.

Det er nu næsten to uger siden han startede på jobbet, men først nu, at det er kommet ud i offentligheden, hvad prinsen laver. Det svenske kongehus har udsendt en pressemeddelelse om, at prins Carl Philip, er begyndt hos Forsvaret.

Prins Carl Philip er uddannet reserveofficer med en majorgrad, så det er ikke helt uvant for ham at trække i militærtøjet.
 

Det svenske hof har offentliggjort dette billede af prinsen i kongens klæder. Foto: Kungahuset.dk

Ville selv have jobbet

Prinsens nye opgave bliver at lede og koordinerer alle væbnede styrker, og holde styr på dem under coronakrisen. 

Det er prins Carl Philip der selv har valgt, at han vil starte i militæret igen.

Den 8. april besøgte det militære hovedkvarter, og efter det ønskede han at hjælpe, så derfor er han nu at finde på stedet.

Det samme gjorde hans kone, prinsesse Sofia, der hjælper til i sundhedssektoren, hvor hun hjælper til med at desinficere, rengøring og hjælpe til i køkkenet på hospitalet.

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig