Se de vilde billeder: Lokal McDonald’s efterlader gæster overrasket

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tømmermændsramte danskere fik sig noget af en overraskelse, da de besøgte den lokale Restaurant Den Gyldne Måge

Mest læste i dag

Efter nytårsaftenens ekstravagante fyrværkeri og festlige stunder vågnede danskere landet over op med en fælles trang til lækker take away-mad for at dulme tømmermændene.

I Esbjerg sendte dette behov byens McDonald's på Gjesingvej ud i en vild dans af sult og glæde, der forvandlede den gyldne måge til et knudepunkt af sultne maver og trætte hoveder.

Den velkendte kø i Drive strakte sig ikke blot ud på vejen, men skabte også et mindre kaos ved Gjesingvej. Med en lind strøm af sultne gæster udenfor og lignende lange køer indenfor, var medarbejdere nødsaget til at tage kampen op mod sulten og skabe orden på parkeringspladsen.

På trods af det kølige vejr stoppede det ikke esbjergenserne fra at stille sig i kø for at få fingrene i de elskede Big Macs, saftige nuggets og de uundværlige saltede pomfritter.

Og for dem der frygtede lang ventetid, havde McDonald's-personalet taget sagen i egen hånd ved at rykke ud på parkeringspladsen og tage ordrer fra de sultne og forventningsfulde gæster.

Esbjergs McDonald's har med denne gastronomiske begivenhed ikke blot mættet sultne maver, men også skabt en festlig atmosfære, der sætter et kulinarisk punktum for nytårsfestlighederne. Så selvom det kan virke som kaos ved Gjesingvej, er det i virkeligheden et tegn på, at traditionen med nytårstake away er mere levende end nogensinde.

Foto. Presse-fotos.dk

Foto. Presse-fotos.dk

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig