Se højdepunkterne fra Astralis’ imponerende Major-sejr

25/09/2018

Helge Rahbek

Astralis-drengene kunne velfortjent række hænderne i vejret og lade sig hylde efter sejren i London. Foto: FACEIT Major
I søndags sikrede Astralis sig deres anden Major-sejr, da de i London hjemtog sejren i FACEIT Major efter en sand magtdemonstration i finalen mod NaVi.

Mest læste i dag

Finalen var en dominerende affære fra vores danske drenge side. De lukkede ganske nemt 2-0 imod et tandløst NaVi-mandskab.

Astralis kom ud på Nuke i første map, som er et map, de i 2018 har en imponerende 21-1 rekord på. Med sejren over NaVi er de nu oppe på en sejrsrække på 20 sejre i streg på Nuke. Det er ikke et map, nogen ønsker imod Astralis.

Hele Astralis-mandskabet leverede på mappet. De havde fire mand der holdt en 1.30 eller bedre rating, og selvom de åbnede op med at komme bagud 0-3, svarede de hurtigt igen, og vandt første halvleg med 11-4. Hurtigt lukkede de runden i anden halvleg med imponerende 16-6.

Lækker spray control fra vores alle sammens Clutch Minister Xyp9x.

Dupreeh som kampens bedste mand lagde en imponerende 18-6-12 score, og havde en gennemsnits-skade per runde på hele 96.1.

Device lukker mappet af på smukkeste vis.

Aldrig tvivl om sejren

Navi’s pick til runde to var Overpass, men alligevel var det danskerne, der kom bedst fra start og hurtigt foran 4-0, før de tabte tempoet lidt. NaVi kom tilbage med en halvlegs-score på 9-6 i Astralis’ favør. Anden halvleg blev noget mere ensidig, og Astralis lukkede kampen med en 16-9.

Smukt flick af MagiskBoy

Måske lyver scoren lidt, der var op til flere tætte runder, hvor NaVi var en hårsbredde fra at komme tilbage i kampen, men de smed vigtige runder som gjorde, at Astralis fik lukket mappet med en imponerende score.

Timing er vigtigt i Counter-Strike, det ses fint her.

Gla1ve som leverede en kongepræstation i finalen, fik en solid 1.38 rating på overpass, med en score på 21-5-13, som må siges at være voldsomt flot af ham.

I skal da ikke snydes for det store øjeblik!

 

 

Anbefalet til dig