Se hvor mange coronasmittede der er i din landsdel

Nyheder
Foto: Shutterstock
Statens Serum Institut har frigivet informationer om, hvor i landet de smittede corona-danskere befinder sig.

Mest læste i dag

Selvom smittetrykket er steget en lille smule i løbet af de seneste par dage, så er det ikke steget nok til, at regeringen vælger at udskyde planerne om den næste genåbningsfase af Danmark.

Om hele Danmark åbner på samme tid, eller om regeringen i stedet åbner landsdele afhængige af antallet af coronasmittede, er fortsat uvist, men hvis det bliver tilfældet, så er der nogle dele i Danmark, de kan se frem til åbning før andre steder.

Statens Serum Institut har i dag opdateret de seneste coronatal, der blandt andet kunne vise, at antallet af indlæggelser er faldet siden i går. Derudover så viser de også, hvilke dele af Danmark der er hårdest ramt af coronavirussen.

Herunder kan du se hvor mange smittede der befinder sig i din landsdel.

Corona-kortet

Coronasmittede i Nordjylland: 386

Coronasmittede i Østjylland: 624

Coronasmittede i Vestjylland: 809

Coronasmittede i Sydjylland: 472

Coronasmittede på Fyn: 406

Coronasmittede i Nordsjælland: 897

Coronasmittede i Vest- og Sydsjælland: 1005

Coronasmittede i København: 2317

Coronasmittede i Københavns omegn: 1862

Coronasmittede i Østsjælland: 420

Coronasmittede på Bornholm: 66

Tidligere på dagen kunne Mette Frederiksen fortælle, at regeringen vil fortælle mere om næste genåbningsfase i løbet af næste uge. Det bliver formentlig torsdag eller fredag, da en ekspertgruppe skal levere en rapport om samfundsøkonomien på onsdag.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig