Se listen her: Disse bilmærker er billigst at forsikre

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Sammenligningstjenesten Samlino har taget et kig på de 25 mest populære bilmærker i Danmark. Her har de fundet ud af, hvad det gennesnitligt koster at forsikre sin bil i Danmark.

Mest læste i dag

Når du skal anskaffe dig en bil, så skal du ikke blot tænke på bilens pris, men også på brændstofforbrug og den månedlige forsikringspræmie.

Derfor skal man gøre sig flere overvejelser end blot at skaffe sig en billig eller for den sags skyld, en dyr bil. 

Find ud af hvor meget du kan spare på din bil her

Sammenligningstjeneste Samlino.dk har foretaget det helt store arbejde, hvor de har taget et kig på de 25 mest populære bilmærker i Danmark og rangeret dem alt efter, hvad det i gennemsnit koster at få forsikret en af deres biler.

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at de dyreste biler er Tesla, BMW, Mercedes og Audi, men hvilke biler ligger i den billigste ende af skalaen? Svaret får du her.

Billigt italiensk ‘for begyndere’

Skal man anskaffe sig sin første bil, og har man ikke mange penge på lommen hver måned, så peger alt på, at man burde anskaffe sig en bil fra italienske Fiat.

Se hvor billigt du kan forsikre din bil her

Det er nemlig dem, der topper listen over de billigste bilmærker at forsikre, når man kigger på resultatet af Samlinos test. Gennemsnitsprisen for at forsikre en Fiat ligger på 3.292 kroner om året, hvilket givet en månedlig pris på 274 kroner.

Blot en krone efter Fiat finder vi Chevrolet. Dette bilmærke koster 275 kroner om måneden, mens årspræmien er 3.298 kroner.

Rigtig dyr Tesla

Tager man et blik på tabellen herover, så står det hurtigt klart, at man ikke skal anskaffe sig elbilen Tesla, hvis man ikke har en lidt større pung.

Gennemsnitsprisen på en Tesla ligger nemlig på 13.000 kroner om året. Med andre ord kan du cirka forsikre fire Fiat for samme pris, som du kan forsikre en Tesla.

Uanset hvilken bil du har, og hvilken bil du tænker på at anskaffe dig, så bør du altid undersøge, hvor du kan få den billigste og bedste forsikring. Dette kan du eksempelvis gøre via en sammenligningsportal, og her anbefaler vi Samlino.

Se hvor meget du kan spare på din forsikring her

*indeholder reklamelinks

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig